Gratis verzending vanaf € 80

Kraag opties

Bij Airforce verkopen we gewatteerde winterjassen van topkwaliteit voor een goede prijs. Maar een goede prijs mag nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Wie een winterjas koopt, moet er blind van uit kunnen gaan dat de jas warm, mooi en waterafstotend is. Daarom hebben wij bij het ontwerp en de productie van onze jassen zeer veel aandacht geschonken aan de materialen waarvan onze jassen gemaakt zijn. Zo kun jij ervan uitgaan dat je een mooie, duurzame jas koopt. Hieronder een uitleg van de verschillende kraag opties. 

Kraag opties winterjassen

Naturel bont: Deze bontkraag is van echt bont in zijn natuurlijke kleur. In onze webshop vaak te herkennen aan "RF" (real fur) in de artikelnaam.

Ton-sur-ton bont: Deze bontkraag is dezelfde kleur als de rest van de jas. Dit is echt bont dat op een speciale manier geverfd is. In onze webshop vaak te herkennen aan "TTT" in de artikelnaam.

Imitatiebont: Wij hebben natuurlijk ook winterjassen zonder echt bont. Deze bontkraag is gemaakt van synthetisch materiaal. In deze bont zijn dus geen dierlijke producten verwerkt. In onze webshop vaak te herkennen aan "CF" in de artikelnaam.

Geen bont: (Bijna) al onze modellen hebben wij ook zonder kraag.