Gratis verzending vanaf € 80

Ons verhaal

Wie je ook bent, hoe je er ook uit ziet of hoe je jezelf uitdrukt: vanaf het moment dat we ter wereld komen, verlangen we allemaal naar hetzelfde. Warmte.

We worden groot, raken steeds nieuwsgieriger en zoeken het avontuur in de verste uithoeken van de wereld. We beklimmen de hoogste bergtoppen en ontdekken de mooiste landschappen. We voelen ons krachtig als we op ons kwetsbaarst zijn, blootgesteld aan de elementen. En pas als we ons echt vrij voelen, zijn we gelukkig.

Maar als het even kan, keren we altijd weer terug naar de mensen bij wie we ons het meest thuisvoelen. Veilig en vertrouwd in de warme armen van onze familie.

Dat familiegevoel zit in het DNA van Airforce. Want hoewel de warmte van familie nooit helemaal na te bootsen is, kunnen we wel wat extra warmte creëren door winterjassen van de hoogste kwaliteit te maken. Ontstaan vanuit de liefde voor onze familie. Omdat we als geen ander weten hoe belangrijk familie is. En dat extra beetje warmte, dat verdienen allemaal.

Onze geschiedenis

Airforce is niet alleen als familiebedrijf begonnen, het merk is ontstaan uit liefde voor familie. Dennis van den Horn hielp zijn vader, die van oorsprong in de detailhandel zat, al op jonge leeftijd in de zaak. Later begonnen vader en zoon samen in Amsterdam een kledingwinkel met Amerikaanse legerdumphandel- en utilitykleding.

Toen Dennis zelf vader werd, kwam hij erachter dat er maar weinig stoere babykleding te vinden was. Daarom begon hij zelf aan de eerste productie in kinderkleding, die geïnspireerd was op de kleding van de Amerikaanse luchtmacht.

Het merk Airforce was geboren. Vooral de winterjassen voor kinderen bleken razend populair. Het uitbreiden van deze collectie verliep zo succesvol dat er na verloop van tijd een winterjassencollectie voor volwassenen ontstond.

Het merk groeide mee met de kinderen voor wie de eerste collecties winterjassen gemaakt werden. Sindsdien wordt Airforce, gevestigd in Zandvoort, gezien als hét winterjassenmerk voor mensen die waarde hechten aan stijl en kwaliteit.

Nu, 20 jaar later, blijft familiebedrijf Airforce groeien. Per mei 2019 heeft Airforce de deuren geopend van het nieuwe hoofdkantoor, een nieuwbouwpand in Zandvoort, met daarin het magazijn en de showrooms. De twee zonen van Dennis, inmiddels net zo volwassen geworden als het merk, staan aan zijn zijde, klaar om de rest van Europa kennis te laten maken met Airforce.