Gratis verzending vanaf € 80 • wegens drukte kan de bezorging langer duren

Onze geschiedenis

Airforce is niet alleen als familiebedrijf begonnen, het merk is ontstaan uit liefde voor familie. Dennis van den Horn hielp zijn vader, die van oorsprong in de detailhandel zat, al op jonge leeftijd in de zaak. Later begonnen vader en zoon samen in Amsterdam een kledingwinkel met Amerikaanse legerdumphandel- en utilitykleding.

Toen Dennis zelf vader werd, kwam hij erachter dat er maar weinig stoere babykleding te vinden was. Daarom begon hij zelf aan de eerste productie in kinderkleding, die geïnspireerd was op de kleding van de Amerikaanse luchtmacht.

Het merk Airforce was geboren. Vooral de winterjassen voor kinderen bleken razend populair. Het uitbreiden van deze collectie verliep zo succesvol dat er na verloop van tijd een winterjassencollectie voor volwassenen ontstond.

Het merk groeide mee met de kinderen voor wie de eerste collecties winterjassen gemaakt werden. Sindsdien wordt Airforce, gevestigd in Zandvoort, gezien als hét winterjassenmerk voor mensen die waarde hechten aan stijl en kwaliteit.

Nu, 20 jaar later, blijft familliebedrijf Airforce groeien. Per mei 2019 opent Airforce de deuren van het nieuwe hoofdkantoor, een nieuwbouwpand in Zandvoort, met daarin het magazijn en de showrooms. De twee zonen van Dennis, inmiddels net zo volwassen geworden als het merk, staan aan zijn zijde, klaar om de rest van Europa kennis te laten maken met Airforce.