Gratis verzending vanaf € 80

Skipants

Als je op wintersport gaat, heb je een aantal dingen nodig. Naast je ski’s of snowboard is warme kleding waarschijnlijk het belangrijkst. Je kunt natuurlijk gewoon wat oude kleren over elkaar heen aantrekken, maar beter is het om echt goede ski-kleding te kopen. Op deze pagina lees je meer over de skipants.

Wanneer heb je een goede skibroek?

Skipants moeten aan verschillende voorwaarden voldoen om echt geschikt te zijn om een hele dag in te sporten. Ten eerste moet hij je natuurlijk goed warm houden. Je staat de hele dag in de sneeuw en zelfs als je flink beweegt, begint dat na een tijdje koud te worden. Aan de andere kant is het ook fijn als de broek een beetje luchtig is, of een manier heeft om te ontluchten, zodat je na een inspannende afdaling heel even je benen wat koelte kunt geven. Een goede  skibroek moet dus zowel warm als ademend zijn.

De meeste skipants hebben aan de onderkant een hoes die over je skischoenen heen kan en sluiten hoog aan de bovenkant. Zo voorkomen ze dat er tijdens het skiën of snowboarden sneeuw in de broek terecht komt. Zeker als er veel poedersneeuw ligt, is dit onmisbaar. Als laatste is nog te noemen dat een goede skibroek uiteraard van hoge kwaliteit materialen gemaakt moet zijn en gemakkelijk is om in te bewegen. Heeft je skibroek al deze eigenschappen? Dan zit jij wel goed voor je komende wintersportvakantie.

Stijlvol van de piste

Bij Airforce letten we uiteraard op al deze dingen als we onze skipants ontwerpen en testen. Een skibroek van Airforce SPORT is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit. Zo hebben we voor dames bijvoorbeeld skipants die aan de bovenkant strak zitten en uitlopen in een bootcut. Ideaal als je comfortabel wilt skiën en ook nog je figuur een beetje wilt benadrukken. De wijde onderkant van de pijpen zorgt ervoor dat ze perfect over je skischoenen heen passen. Met de skipants van Airforce SPORT kun je je dus zeker vertonen.

Natuurlijk hebben we ook voor heren mooie modellen in het assortiment. Onze skipants voor heren zitten wat meer baggy dan die voor dames en hebben daardoor meer de klassieke wintersport-look. We hebben skibroeken in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen voor een meer opvallende skibroek met een patroon, of juist een basic zwarte skibroek. Al onze skipants, zowel voor dames als voor heren, zijn perfect te combineren met onze andere Airforce SPORT kleding. Bij ons koop je dus niet alleen skikleding van hoge kwaliteit, maar ook met een mooi uiterlijk.

Airforce SPORT

Een goede skibroek is heel belangrijk als je op wintersportvakantie gaat, maar het is niet het enige wat je nodig hebt. Ook een goede  ski-jas is onontbeerlijk, net als warme onderkleding . Bij Airforce hebben we het allemaal. Onze  skijassen en skipants passen perfect bij elkaar en kunnen met recht fashion skiwear genoemd worden. Hiermee maak je zeker indruk op de piste, zelfs als je nog niet zo goed bent in skiën of snowboarden. Onze onderkleding heeft mooie kleuren en patroontjes en is heel geschikt om een hele dag in te bewegen.

Daarnaast kun je Airforce SPORT kleding niet alleen óp de piste dragen. Onze leggings zijn geschikt om onder je skibroek te dragen, maar ook ideaal als loungewear voor een lekker avondje après-skiën. Met de kleding van Airforce SPORT ben je dus eigenlijk voor je hele wintersportvakantie klaar. Zoek je nog een mooie muts? Ook die verkopen we. Als je van plan bent om een dagje door het dorp in de buurt te slenteren, kan een mooie Airforce  winterjas ook zeker van pas komen. Blader vooral eens door ons assortiment heen.

Skibroek online kopen

De beste en mooiste skibroeken haal je online bij Airforce. Onze webwinkel is zo overzichtelijk mogelijk ingericht, zodat je gemakkelijk de broek kunt vinden die je zoekt. Heb je toch nog vragen over onze producten of onze website? Stel die dan gerust bij de klantenservice.