GRATIS VERZENDING BOVEN €80,-

Ski Jassen

Als je nieuwe skikleding bij elkaar zoekt, is een ski-jas waarschijnlijk het eerste waar je aan denkt. De ski-jackets van Airforce zijn van hoge kwaliteit en bieden tegelijkertijd de warmte en de bewegingsvrijheid die jij op de piste nodig hebt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ski-jackets van Airforce

Bij Airforce staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Dit geldt voor onze zomerjassen en winterjassen, maar zeker ook voor de collectie Airforce SPORT. We weten dat het tijdens het skiën belangrijk is om kleding van hoge kwaliteit te dragen, omdat je extreme omstandigheden tegenkomt. De omgeving is koud, bewegen maakt je warm en natuurlijk moet de jas de beweging zelf ook goed aankunnen. Daarvoor zijn speciale materialen en een goede afwerking absoluut onmisbaar. Met een ski-jas van Airforce kun je uren in de sneeuw blijven zonder ergens last van te hebben.

Onze ski-jackets voor heren zijn gemaakt van hoogwaardige synthetische materialen. De stof bestaat voor het grootste deel uit polyester, maar is gemixt met spandex zodat het een beetje rekbaar is. Deze rekbaarheid zorgt ervoor dat de jas goed met je mee beweegt. Doordat we materialen van de hoogste kwaliteit gebruiken, kun je met een Airforce ski-jas gemakkelijk een paar keer in de sneeuw vallen zonder je kleding te beschadigen. Hiermee zijn de ski-jassen van Airforce geschikt voor beginnende wintersporters, maar ook voor doorgewinterde experts die ingewikkelde pistes en trucs oefenen.

Sporten in stijl

Bij Airforce besteden we veel aandacht aan kwaliteit, maar ook stijl is een aspect dat niet vergeten mag worden. Over het algemeen zijn kleren van Airforce bewust basic gehouden. We gebruiken donkere, rustige kleuren die overal goed bij staan en vermijden overbodige details. Onze kleding gaat gemakkelijk een paar jaar mee en basic kleding is nooit uit de mode. Dit geldt ook voor onze ski-jassen. Natuurlijk gaat het hier om sportkleding, dus hebben we gekozen voor iets fellere, contrasterende kleuren zoals zwart, wit en rood. Een ski-jas mag er best een beetje stoer uitzien.

We hebben een paar verschillende modellen om uit te kiezen. Hoewel de ontwerpen verschillen, delen ze ook heel veel eigenschappen. Al onze ski-jassen voor mannen komen tot de heupen en ze hebben allemaal een dikke voering die je warmhoudt op grote hoogte, waar de temperaturen over het algemeen een stuk lager zijn. Hoewel al onze ski-jassen voor mannen gewatteerd zijn, verschilt de hoeveelheid voering. Sommige jassen hebben alleen een gewatteerde torso, waardoor je armen alle ruimte hebben om te bewegen. Maar als je armen snel koud worden, kun je ook kiezen voor een ski-jas met gewatteerde mouwen.

Sommige gewatteerde ski-jassen zijn ook nog eens doorgestikt, waardoor ze een extra sportieve uitstraling krijgen.

Ski-jacket online kopen

Wie gaat er tegenwoordig nog naar een fysieke winkel, als alles zo veel makkelijke online te regelen is? Bij Airforce hebben we hoge kwaliteit ski-jackets online te koop. We verkopen onze jassen in verschillende maten van XS tot XXXL, waardoor er voor elke wintersporter wel een geschikte jas bij zit. Onze jassen zijn winddicht en waterafstotend, waardoor je er de hele dag in kunt sporten zonder sneeuw te krijgen op plekken waar je het niet wilt hebben. Slaloms, halfpipes, jumps of gewoon een rustige afdaling voor beginners, onze jassen kunnen het aan.

Natuurlijk is een ski-jas niet het enige wat je nodig hebt als je op wintersportvakantie gaat. Een goede skibroek en warme, ademende ski-onderkleding zijn ook zeker van belang. Gelukkig hebben we bij Airforce overal aan gedacht, waardoor je op onze site gemakkelijk een hele ski-outfit bij elkaar kunt bestellen. Onze sportkleding vormt echt een collectie, waardoor je alles gemakkelijk met elkaar kunt combineren. De thermo onderkleding is warm en zit strak om het lichaam, waardoor het nooit in de weg zit van de bovenkleding. Onze skibroeken zijn net als de jackets van waterafstotend polyester.

Naast onze collectie Airforce SPORT hebben we natuurlijk ook nog onze normale zomer- en wintercollectie voor heren. Hierin vind je heel veel verschillende zomerjassen, winterjassen, sweatshirts, shorts, T-shirts en meer. Bij al onze kleding houden we dezelfde hoge kwaliteitseisen aan, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je de kleding van Airforce gemakkelijk een paar jaar kunt dragen.