GRATIS VERZENDING BOVEN €80,-

Pully's

Veel mensen denken bij skikleding vooral aan een goede ski-jas en een stevige skibroek, maar vergeten daarbij dat er onder die bovenkleding nog een laag van thermo-onderkleding zit. Op deze pagina vind je al onze ski-pully’s die je bovenlichaam tijdens het skiën warm houden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Goede sportkleding

Tijdens het skiën is het belangrijk om goede bovenkleding te hebben, maar onderkleding is minstens zo belangrijk. Waar je ski-jas en skibroek je beschermen tegen wind en sneeuw, zorgt de onderkleding ervoor dat je je eigen lichaamswarmte goed vasthoudt, zonder dat je oververhit raakt. Goede onderkleding is gemaakt ademende materialen, waardoor zweet afgevoerd kan worden terwijl warmte vastgehouden wordt. Goede thermo-onderkleding houdt je warm tijdens je trip naar boven in de skilift, maar zit nog steeds comfortabel na een intense afdaling of het oefenen van een moeilijke stunt. Het is dus belangrijk om hier gespecialiseerde sportkleding voor te nemen.

In de collectie Airforce SPORT kun je deze onderkleding vinden. Op deze pagina staan al onze pully’s voor heren. Een pully draag je onder je ski-jas voor extra warmte en comfort. Onze pully’s zijn gemaakt van een mix van polyester en elastaan. Daardoor zijn ze stevig, warm en rekbaar. Ze bewegen goed met je mee, wat natuurlijk handig is als je intensief aan het sporten bent. Wij gebruiken bij het maken van onze kleding, of het nu om sportkleding of winterjassen gaat, altijd hoogwaardige en duurzame materialen. Als je een ski-pully van Airforce koopt, kun je ervan op aan dat je hem jaren kunt gebruiken.

Après-ski in je pully?

Bij Airforce vinden we het heel belangrijk om kleding van hoge kwaliteit te leveren, maar we verkopen natuurlijk ook graag kleding die er goed uitziet. Aangezien onze kleding lang meegaat, focussen we minder op vluchtige modetrends en meer op goede, robuuste designs die nooit misstaan. We kiezen er meestal voor om zo veel mogelijk details weg te laten en de basis voor zichzelf te laten spreken. Voor onze SPORT collectie hebben we gekozen voor wat stevigere designs. Sportkleding mag immers best een beetje opvallen. Daarom hebben onze pully’s fellere kleurcontrasten en grote prints met ons logo.

We hebben onze pully’s vooral ontworpen om gebruikt te worden op de skipiste, maar hebben ze zo gemaakt dat ze ook heel geschikt zijn als loungewear. Na een flinke dag sporten kun je dus gewoon je ski-jas aan de kant leggen en in de bar gaan zitten in je pully. Onze thermo onderkleding is ook geschikt om te dragen als sportkleding op andere momenten. Houd je bijvoorbeeld van joggen? Dan kan het in de winter best prettig zijn om daar een ski-pully bij aan te trekken. Zo heb je een ademend shirt dat je toch goed warm houdt.

Ski-pully online kopen

Voor een mooie nieuwe pully hoef je nooit ver te zoeken. In de webshop van Airforce hebben we een flink aantal verschillende pully’s te koop van hoge kwaliteit. Onze pully’s zijn te krijgen in de maten S tot XXL, zodat de meeste wintersporters bij ons wel een pully kunnen vinden die hen past. Aangezien je pully het kledingstuk is dat waarschijnlijk het eerste in de was moet van je ski-outfit, is het verstandig om er meer dan één mee te nemen op wintersportvakantie. Gelukkig passen alle onderdelen van onze collectie goed bij elkaar.

Onze pully’s zijn perfect te combineren met onze skibroeken en ski-jassen. De onderkleding zit redelijk strak tegen het lichaam aan, waardoor het de bovenkleding niet in de weg zit. Ook wat stijl betreft zijn de verschillende kledingstukken goed te combineren. We hebben zwart, wit, grijs en rood gebruikt als kleuren voor onze Airforce SPORT collectie. Door dat kleine pallet is de collectie echt een eenheid geworden waaruit je alle onderdelen met elkaar kunt dragen. Met Airforce SPORT zie je er altijd goed uit op de piste.

Naast onze sportcollectie hebben we bij Airforce uiteraard ook nog onze zomercollectie en wintercollectie. Neem vooral eens een kijkje als je op zoek bent naar een mooie zomerjas of winterjas.