GRATIS VERZENDING BOVEN €80,-

Accessoires

Ik ga op reis en ik neem mee… Naast een goede ski-jas, een stevige skibroek en lekker warme thermo-onderkleding zijn er ook een aantal accessoires die belangrijk zijn om mee te nemen op wintersportvakantie. Die vind je op deze pagina.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stijlvol en stevig

Bij Airforce hebben we een duidelijke filosofie en dat is dat kwaliteit altijd het belangrijkste is. Al onze producten, of het nu winterjassen, zomerjassen of warme mutsen zijn, moeten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die we onszelf stellen. We gebruiken altijd goede, meestal synthetische materialen om onze producten duurzaam te maken en geschikt voor hun doel. De mutsen die je op deze pagina vind zijn gemaakt van gebreid acryl en gaan gemakkelijk een paar jaar mee. Met zo’n goede muts kun je prima op wintersport vakantie, niet alleen dit jaar, maar ook over vijf jaar nog!

Omdat onze kleding en accessoires zo lang meegaat, is het voor ons belangrijk om de designs basic en doeltreffend te houden. Het heeft weinig zin om nu een goede muts te kopen waar je volgend jaar mee voor aap loopt. Met deze simpele, zwarte mutsen met ons logo erop loop je dat risico niet. Zwart kan met bijna elke andere kleur en bijna elke kledingstijl gecombineerd worden. Ons logo zorgt ervoor dat de muts toch net even anders is dan andere beanies.