Waterafstotende jas

Waterafstotende jas

De winters in Nederland zijn niet alleen koud, maar vaak ook heel nat. Als je op zoek bent naar een goede winterjas, wil je daarom uiteraard wel een waterafstotende jas waarmee je de gemene kou van de winterbuien probleemloos kunt trotseren. De beste waterafstotende kun je tegenwoordig eenvoudig online bestellen. Bij Airforce vind je namelijk een omvangrijk aanbod aan prachtige winterjassen, die allemaal waterafstotend zijn. Wij weten door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van winterjassen als geen ander hoe we jou droog en warm moeten houden als het dat buiten niet is. We vertellen je er hier graag meer over.

Extra waterafstotende winterjassen

In de wintermaanden is er niets vervelender dan doorweekt door de kou te moeten. Als je natgeregend of ondergesneeuwd bent, voelen de gure temperaturen nog veel kouder aan. Gelukkig kun je erop vertrouwen dat het water niet door de winterjassen van Airforce heen dringt. Omdat in ons assortiment iedere jas gemaakt is van een topkwaliteit stof die waterafstotend is, beloven we jou een maximum aan warmte en comfort tegen een hele aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar omdat wij ons al sinds 1999 bezighouden met winterjassen, weten wij precies hoe wij zo efficiënt mogelijk een mooie winterjas van topkwaliteit moeten maken. Op die manier heb jij de keuze uit een prachtig assortiment aan waterafstotende winterjassen.

Extra waterafstotende winterjassen

Onze jassen worden gekenmerkt door een basic ontwerp dat iedere winter weer modieus is. Dat geldt voor alle modellen in onze webshop. Ben je op zoek naar een extra waterafstotende jas, omdat je bijvoorbeeld iedere dag kilometers door de stromende regen of de sneeuw moet fietsen? Verdiep je dan eens in de stoffen waarvan onze jassen gemaakt zijn. Uiteraard houden onze neutrale materialen, zoals de Classic en de Classic Deluxe, het water ook aan de buitenkant van je jas. Maar voor dat beetje extra droogte kun je ook voor een jas van onze elastische softshell gaan, die volledig winddicht en waterafstotend is. Kou krijgt dan geen schijn van kans. Ook onze herringbone en 2-tone herringbone zijn zeer waterafstotend door de siliconenlaag aan de binnenzijde.

Waterafstotende jas online kopen

Is je huidige winterjas aan het opraken en wordt het tijd voor een nieuwe? Probeer dan eens een waterafstotende winterjas van Airforce. Wie voor een van onze winterjassen kiest, kan er namelijk van op aan dat deze nog jaren ervoor gaat zorgen dat je tegen de kou en de regen beschermd wordt. Iedere jas in ons assortiment is waterafstotend, warm en heel stijlvol. Bovendien is onze webshop betrouwbaar en makkelijk in gebruik, zodat jij zorgeloos naar de jas die het beste bij jou past kunt zoeken. Je hebt hem al binnen enkele dagen in huis.

Waterafstotende jas online kopen