Gratis verzending vanaf € 80 • wegens drukte kan de bezorging langer duren

Winterjas heren

Winterjas heren

De dagen worden korter en de temperaturen lager. Tijd voor een nieuwe winterjas. Maar een goede winterjas voor heren moet natuurlijk meer doen dan voor warmte zorgen. Hij moet daarnaast comfortabel zitten en van kwaliteitsmaterialen gemaakt zijn, zodat hij er stijlvol uitziet en tegen een stootje kan. Als je geld uitgeeft aan een nieuwe jas, moet de prijs-kwaliteitverhouding dus in orde zijn. Voor een winterjas met al deze eigenschappen kun je vertrouwen op het assortiment van Airforce. Winterjassen van topkwaliteit tegen een eerlijke prijs zijn al bijna twintig jaar onze specialiteit. Ons assortiment bestaat alleen uit warme winterjassen van uitstekende kwaliteit, waarmee jij zeker weet dat je de komende winter tegen de strenge weersomstandigheden beschermd wordt.

Duurzame winterjassen voor heren

Al vrij snel na onze oprichting in 1999 zijn we ons gaan toeleggen op het ontwerpen, produceren en verkopen van winterjassen. De winterjassenwereld heeft voor ons dus geen geheimen meer. Dat betekent ook dat wij als geen ander weten hoe we met rijke stoffen de best mogelijke winterjassen moeten maken. En dat op een manier dat jij er niet te veel voor betaalt. Daarvoor houden we onze ontwerpen bijvoorbeeld bewust vrij basic. Geen flamboyant gedoe, gewoon een mooie luxe winterjas met en stijlvol design dat eigenlijk altijd smaakvol en eigentijds is. Bovendien zijn al onze jassen – ook onze zomerjassen – gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen, waardoor je nog jaren kunt blijven genieten van de warmte en het comfort die een Airforce jas te bieden heeft.

Duurzame winterjassen voor heren

Welke winterjas het beste bij jou past is een kwestie van persoonlijke smaak, maar ook van hoe je hem gaat gebruiken. Verwacht je in de winter grote stukken door de regen of sneeuw te moeten fietsen? Dan raden wij jou zeker aan om een winterjas te bestellen van de stof herringbone of softshell, omdat deze stoffen extra waterdicht zijn. De softshell is dat van zichzelf al en bij de herringbone of de 2-tone herringbone komt dit door de siliconenlaag in de binnenvoering. Dat wil trouwens niet zeggen dat de andere stoffen al het water doorlaten. Ook onze neutrale classic of de glanzende metal memory zorgen voor warmte en droogte. Aan onze winterjassen wordt namelijk gewerkt totdat wij er zeker van zijn dat ze van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn.

Winterjas heren online kopen

Los van al deze voordelen is online een winterjas kopen bij Airforce ook gewoon heel erg makkelijk. Wanneer jij tijd hebt, kun je op je gemak ons assortiment bekijken en alle modellen en stoffen met elkaar vergelijken. Dat scheelt een hoop tijd en gedoe. Zeker als je je bedenkt dat je jouw winterjas binnen drie dagen in huis kunt verwachten. Laat je daarom vandaag nog overtuigen

Winterjas heren online kopen