Gratis verzending vanaf € 80

Winterjas jongens

Winterjas voor jongens

In de winter is het belangrijk om lekker warm te blijven. Zeker kinderen kunnen in de koudste maanden van het jaar een goede winterjas gebruiken. Bij Airforce kun je eenvoudig online winterjassen voor iedereen kopen. We vertellen je graag meer over onze winterjassen voor jongens.

Welke modellen zijn er?

Bij Airforce hebben we een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten winterjassen voor jongens. Deze zijn allemaal te vinden in onze wintercollectie. We verkopen winterjassen in verschillende modellen, kleuren en natuurlijk maten. Onze kinderjassen lopen van maat 2 tot maat 16. De maat komt ongeveer overeen met de leeftijd, hoewel niet iedere jongen even snel groeit. Zo is er voor iedere jongen wel een mooie winterjas te vinden. Onze winterjassen zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige stoffen. Een winterjas van Airforce heeft een sterk design zonder overbodige details. Door de effen kleuren zijn onze winterjassen overal mee te combineren.

Veruit het grootste deel van onze wintercollectie voor jongens bestaat uit parka’s. De parka is een heerlijke winterjas, omdat hij wat langer is en goede bescherming biedt tegen wind en regen. Een parka komt tot net op de dijen en heeft een vaste capuchon. Sommige parka’s in ons assortiment hebben elastische manchetten met duimgaten. Daarmee blijft de wind uit de mouwen en kinderen vinden zulke mouwen vaak ook heel lekker zitten. Het geeft een winterjas iets speciaals.

Naast parka’s hebben we ook mooie gewatteerde jassen voor jongens. Deze jassen zijn lekker dik en hebben een hoge kraag, waardoor het dragen van een sjaal eigenlijk niet meer nodig is. Een gewatteerde jas heeft een dikke, isolerende voering. De vulling houdt kou en wind goed tegen, terwijl het materiaal wel blijft ademen. Doordat de stof van een gewatteerde jas meestal doorgestikt is, heeft zo’n jas een interessante structuur met grote ribbels.

Duurzame winterjassen

  1. CLASSIC PARKA
    CLASSIC PARKA
    Vanaf € 99,95 Normale prijs € 199,95

Duurzame winterjassen

Bij Airforce gaan we altijd voor kwaliteit. Onze winterjassen zijn stevig en zullen dus niet bij het minste of geringste gaan scheuren. Dit is zeker handig als je een winterjas zoekt voor een jongen die veel buiten speelt. Kinderen zijn lang niet altijd voorzichtig bij het spelen en jassen van goedkopere stoffen kunnen nog wel eens scheuren bij onhandige acties. Een winterjas van Airforce blijft de hele winter in topconditie. Zo hoef je niet bang te zijn dat je kinderen het koud krijgen of hun kleding beschadigt als ze ’s winters buiten gaan spelen.

Zoek je een nieuwe winterjas uit voor je zoon? Laat hem dan zelf meekijken. Kinderen hebben meestal al heel vroeg een idee van wat ze mooi vinden en wat niet en kunnen zeker helpen bij het maken van een keuze. Een gladde parka of een gewatteerde winterjas? Wel of geen capuchon? Het prettige aan Airforce is dat al onze jassen van hoge kwaliteit zijn en elke keuze in onze webshop daarom een goede keuze is. Kinderen dragen het liefste een jas die ze zelf uitgekozen hebben.

Airforce winterjas combineren

Airforce winterjas combineren

Bij Airforce gaan we altijd voor kwaliteit. Onze winterjassen zijn stevig en zullen dus niet bij het minste of geringste gaan scheuren. Dit is zeker handig als je een winterjas zoekt voor een jongen die veel buiten speelt. De winterjassen van Airforce hebben designs en kleuren die eigenlijk overal wel bij staan. Dat maakt onze winterjassen heel gemakkelijk te combineren met andere kleding. Jongens kunnen een Airforce winterjas naar school en bij het buitenspelen dragen, maar ook naar meer serieuze gelegenheden. Uiteraard bedekt een lange winterjas, zoals een parka, een vrij groot deel van de kleding, wat het combineren alleen maar makkelijker maakt. Onze jassen hebben door de stevige stof en donkere kleuren een robuuste uitstraling die jongens van alle leeftijden als stoer ervaren.

Wist je trouwens dat we niet alleen winterjassen verkopen bij Airforce? Voor jongens hebben we ook nog een uitgebreid assortiment aan andere kleding, zoals warme sweaters, nette polo’s en mooie T-shirts. Voor de zomer hebben we korte broeken en zwembroeken te koop. Ook voor accessoires, zoals een pet of een rugzak, kun je bij ons terecht. Als je zoon fan is geworden van de Airforce-look, kan hij dus van top tot teen in Airforce kleding lopen. Op al onze kleding en accessoires staat het Airforce logo als mooi detail.

Winterjas voor jongens online kopen

Winterjas voor jongens online kopen

De winter is vaak niet het ideale moment om lekker in de stad te gaan winkelen. Bij Airforce bieden we onze collectie dan ook graag online aan. Onze winterjassen zijn te vinden in de wintercollectie op onze website. Om sneller te vinden wat je zoekt, kun je de filters aan de linkerkant van het scherm gebruiken. Hier kun je bijvoorbeeld filteren op een bepaalde maat, om zeker te weten dat de jas waar je enthousiast over wordt ook echt verkocht wordt in de goede maat. Filteren op kleur of model kan het zoeken ook gemakkelijker maken.

Bij Airforce hebben we mooie winterjassen voor jongens, maar ook winterjassen voor meisjes en voor dames en heren. De hele familie kan in een Airforce jas de straat op! Wij doen ons best om je nieuwe kleding na bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Meestal gebeurt dit binnen 1 tot 3 dagen. Een Airforce winterjas kan jaren mee en zal er door zijn tijdloze design al die jaren trendy uitzien. Ben je na de winter tevreden over je Airforce winterjas? Kom dan zeker nog eens terug om te kijken naar een mooie tussenjas of zomerjas van dezelfde topkwaliteit.