Gratis verzending vanaf € 80

Winterjas kopen

 1. BLAKE PARKA
  BLAKE PARKA
  Vanaf € 231,96 Normale prijs € 289,95

Een winterjas is typisch het soort kledingstuk dat gemakkelijk een paar jaar mee gaat. Toch gebeurt het eens in de zoveel tijd dat je een nieuwe winterjas moet aanschaffen. Een nieuwe winterjas is mooi en past precies bij jouw eigen stijl. Waar moet je aan denken als je een winterjas kopen gaat?

Wat voor winterjas kies je?

Er zijn veel verschillende soorten winterjassen voor dames en heren. Onze wintercollectie bestaat voor een groot deel uit parka’s. De parka is een model winterjas dat zijn oorsprong vindt in Siberië en Alaska. Het staat dus als een paal boven water dat het een goede jas voor de winter is. Het basisontwerp van de parka is een lange winterjas met een capuchon. Verder verschillen de parka’s in ons assortiment van elkaar doordat ze bijvoorbeeld andere zakken, een andere rits of een andere capuchon hebben.

Naast parka’s hebben we ook mooie gewatteerde jassen in onze wintercollectie. Bij een gewatteerde jas bestaat de stof uit drie lagen: twee lagen van polyester met daartussen een laag van vulmiddel. Zo is een gewatteerde jas heerlijk warm. Onze gewatteerde jassen zijn te koop in veel verschillende ontwerpen. Zo hebben we mooie padded bombers: korte jassen met een hoog opstaande kraag en extra dikke vulling. Daarnaast hebben we lange gewatteerde jassen. Voor dames hebben we een elegante gewatteerde trenchcoat. Ook heren kunnen in ons assortiment mooie gewatteerde jassen vinden.

Als laatste kunnen we onze softshell jassen nog noemen. Softshell is net als gewatteerde stof een materiaal dat uit verschillende lagen bestaat. De stof wordt gemaakt van polyester en spandex, waardoor het wat rekbaarder is dan normaal polyester. Een winterjas van softshell is heel comfortabel om te dragen als je net dat beetje extra bewegingsvrijheid in je winterjas nodig hebt. Softshell jassen zijn geschikt als winterjas, maar kunnen ook heel goed gedragen worden als tussenjas. Welke jas je uiteindelijk kiest, hangt natuurlijk voor een groot deel af van je eigen smaak en de gelegenheden waarbij je je jas wilt dragen.

Winterjas van hoge kwaliteit

Welke jas je ook kiest, bij Airforce kies je voor topkwaliteit. Wij baseren onze jassen op modellen die al langere tijd populair zijn, zoals het bomberjack, de parka en de trenchcoat. Onze ontwerpen passen bij de laatste mode, maar tegelijkertijd zijn ze tijdloos.

 1. OTIS JACKET
  OTIS JACKET
  Vanaf € 188,97 Normale prijs € 269,95

Een jas van Airforce kan jaren mee en blijft er ook jarenlang goed uitzien, omdat we gebruik maken van de beste materialen. Al onze jassen zijn winddicht en waterafstotend, waardoor je ze kunt dragen in alle weersomstandigheden. Dit geldt overigens niet alleen voor onze winterjassen, maar ook onze zomerjassen.

Een jas van hoge kwaliteit heeft veel voordelen. Niet alleen gaat de jas langer mee; hij ziet er ook beter uit. Bij Airforce hoef je nooit bang te zijn voor losse draadjes of steken die kapot gaan. Met een Airforce jas kun je je overal vertonen. Bij belangrijke afspraken, maar ook gewoon met je kinderen in het park. In de webshop van Airforce verkopen we alleen ons eigen merk, waardoor we de kwaliteit goed kunnen waarborgen. Daarnaast hebben alle producten van Airforce onze kenmerkende stijl en ons logo. Een jas van Airforce is niet alleen robuust, maar ook stijlvol.

Vergeet de kinderen niet!

Naast winterjassen voor dames en heren hebben we ook winterjassen voor kinderen in het assortiment. Bij Airforce nemen we kinderen serieus en erkennen we dat zij ook een jas van goede kwaliteit kunnen gebruiken.

 1. CLASSIC PARKA
  CLASSIC PARKA
  Vanaf € 99,98 Normale prijs € 199,95
 2. ASH JACKET
  ASH JACKET
  Vanaf € 69,98 Normale prijs € 139,95

Onze kinderjassen zijn daarom met name kleinere maten van onze jassen voor volwassenen, met dezelfde hoge kwaliteit. Onze kinderjassen zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 16 jaar. Het kan per jas verschillen in welke maten deze verkrijgbaar is. Als tieners echt fan zijn van de jassen van Airforce, kunnen ze na hun zestiende natuurlijk gewoon hun favoriete model uitkiezen tussen onze damesjassen en herenjassen.

Wij krijgen soms de vraag waarom kinderen een jas van hoge kwaliteit zouden moeten dragen. Het antwoord erop is simpel: kinderen dragen hun jas veel en spelen graag buiten. Een goedkope jas lijkt misschien een goed idee, maar de kwaliteit ervan is vaak twijfelachtig. Van een Airforce jas weet je zeker dat hij de winter overleeft, ook als je zoon op het ijs valt, als je dochter graag in de struiken speelt of zelfs als jullie op vakantie gaan naar een koud gebied. Daarnaast geven oudere kinderen en tieners vaak veel om hun uiterlijk. Onze jassen zien er nu eenmaal erg goed uit.

 1. TAILOR MADE PARKA
  TAILOR MADE PARKA
  Vanaf € 195,97 Normale prijs € 279,95

Online winterjassen kopen

De makkelijkste manier om aan een mooie Airforce winterjas te komen, is via onze webshop. Wij hebben een grote wintercollectie die van de herfst tot de lente online staat, waarin je al onze winterjassen kunt bekijken.

Omdat we foto’s hebben van alle kanten en video’s van de modellen die de jassen dragen, kun je goed zien hoe de jas eruit ziet en hoe hij beweegt. Zo kun je een duidelijk beeld krijgen van de jas voordat je hem koopt. Ook staat er steeds bij welke maat het model draagt en hoe lang hij of zij is, voor een indicatie van de lengte van de jas.

Wij doen ons best om het zoeken, bestellen en ontvangen van je winterjas zo prettig en gemakkelijk mogelijk te maken. Na bestelling duurt het meestal zo’n 1 tot 3 dagen voor je je winterjas in huis hebt. We wensen je vast veel plezier met je nieuwe jas!