Gratis verzending vanaf € 80

Winterjas zonder bont

Wel of geen bont? Dat is voor veel mensen een belangrijke overweging bij het aanschaffen van een winterjas. Sommige mensen houden van het uiterlijk en de extra warmte van een bontkraag, maar er zijn ook veel mensen die liever een winterjas zonder bont dragen. Aangezien wij het belangrijk vinden dat onze klanten iets te kiezen hebben, houdt Airforce er een uitgebreid assortiment aan winterjassen zonder bont op na. In dat geval kun je kiezen voor een synthetische bontvervanger of een jas waar helemaal geen bont in verwerkt is. Je hoeft je geen zorgen te maken of deze bontloze jassen wel warm of waterdicht zijn, want dat zijn alle topkwaliteit winterjassen uit onze collectie.

Alternatieven voor bont

Het kan natuurlijk voorkomen dat je geen bontkraag op je nieuwe winterjas wilt, maar toch op zoek bent naar iets wat erop lijkt. In dat geval kun je voor een parka of een winterjas met een kraag van imitatiebont gaan. Hiervoor zijn synthetische materialen gebruikt. Ook aan winterjassen zonder bontkraag hebben wij een zeer ruim aanbod. Want als je geen bont wilt dragen, betekent dat niet dat je er in de winter geen jas van de beste materialen wilt. Een jas zonder bontkraag betekent bij ons trouwens niet dat je tegen een rits of lelijke knoopjes die je toch niet gebruikt aankijkt. De rand van de capuchons op deze modellen is wat breder. Kijk ook bij onze productinformatie.

Winterjas zonder bont online kopen

Door zo open en eerlijk mogelijk te zijn over het productieproces van onze winterjassen helpt Airforce jou bij de aankoop van een winterjas. Zo kun je bij ons altijd een prachtige, luxe winterjas vinden die helemaal voldoet aan jouw wensen op het gebied van lifestyle. Dat is ook het grote voordeel van je winterjas online bestellen: je kunt rustig alle eigenschappen van de jassen met elkaar vergelijken en zo voor tegen een mooie prijs-kwaliteitverhouding een winterjas kopen waarin jij je prettig voelt.