GRATIS VERZENDING BOVEN €80,-

Ski Broeken

Ben je een wintersportvakantie aan het plannen? Dan heb je waarschijnlijk een goede ski- en snowboard outfit nodig. Bij Airforce hebben we een collectie van prachtige ski-jassen, Skibroeken en thermo-onderkleding voor je klaarliggen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Skibroeken van hoge kwaliteit

Ons belangrijkste speerpunt bij het ontwerpen van een nieuwe collectie, is altijd dat de kwaliteit even hoog moet zijn als die van onze andere kleding. Onze jassen en wintersportkleding zijn een investering die zichzelf absoluut terugbetaald in kwaliteit en duurzaamheid. De meeste van onze buitenkleding – en onze ski-pants vallen hier ook onder – zijn gemaakt van hoogwaardig polyester, soms gemengd met spandex voor extra rekbaarheid. Door deze combinatie van materialen zijn onze skibroeken niet alleen stevig, maar ook winddicht, waterafstotend en erg geschikt om flink in te bewegen. Dat is tijdens de wintersport precies wat je nodig hebt.

Hoewel kleding van hoge kwaliteit uiteraard altijd aan te raden is, geldt dit nog extra voor wintersportkleding. Een skibroek moet extreme omstandigheden aankunnen. De kou van de omgeving moet buitengehouden worden, terwijl je tijdens het sporten ook niet oververhit wilt raken. Het weer is lang niet altijd goed en iedereen zal tijdens het skiën of snowboarden wel een paar keer in de sneeuw terecht komen. Het is dus belangrijk dat je ski-outfit tegen een stootje kan. Daarom is de hoge kwaliteit van Airforce een groot pluspunt voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe skibroek of andere skikleding.

Het oog wil ook wat

Kwaliteit is dus absoluut onze eerste focus, maar dat betekent niet dat we de looks van onze kleding over het hoofd zien. Deel van de kwaliteit die wij leveren is een goede pasvorm, waardoor je skibroek gemakkelijk zit en goed staat. Onze skibroeken sluiten lekker hoog, zodat er geen sneeuw in terecht kan komen tijdens een val, een stunt of gewoon slecht weer. Ze zitten wijd genoeg om gemakkelijk over de onderkleding heen te vallen. Onze hoogwaardige materialen voegen ook zeker iets toe aan het uiterlijk van onze skibroeken. Kleding van mooie stof en met een goede afwerking is altijd mooi.

Bij Airforce houden we niet van overbodige details. Onze kleding is bedoeld om meerdere jaren gebruikt te worden, waardoor we minder bezig zijn met het volgen van vluchtige modetrends en meer focussen op robuuste designs die in elke situatie mooi staan. We gebruiken veel donkere en aardse kleuren. Onze skibroeken zijn voornamelijk zwart, grijs en wit, waardoor ze perfect gecombineerd kunnen worden met alle ski-jassen in ons assortiment. We hebben twee verschillende modellen: een met bretels en een met een extra hoge taille. Beide zijn in verschillende kleuren te koop.

Skibroek online kopen

Een skivakantie regelen vergt een hoop voorbereiding, zeker als je je hele uitrusting nog moet kopen. Veel mensen vinden het daarom handig om hun skikleding online te kopen, zodat je alles gewoon vanuit je eigen huis kunt regelen. We verkopen onze skibroeken in veel verschillende maten van XS tot XXL. Op die manier hopen we voor iedere wintersporter de perfecte skibroek in huis te hebben. Onze skibroeken zijn wijd genoeg om over ski-schoenen en thermo-onderkleding heen te vallen. Als je je skibroek bij ons bestelt, doen we er alles aan om hem zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren.

Heb je behalve mooie ski-pants nog andere delen van je ski-outfit nodig? Bekijk dan zeker ook even de rest van onze Airforce SPORT collectie. We hebben ski-jackets, thermo onderkleding en natuurlijk accessoires zoals mutsen. Zo kun je tijdens het skiën van top tot teen in Airforce gekleed gaan – of in ieder geval van top tot enkel. Onze thermo onderkleding is niet alleen geschikt als ski-onderkleding, maar kan ook goed gedragen worden als loungewear tijdens het après-skiën of als sportkleding voor als je bijvoorbeeld in de winter wilt gaan joggen. Zeker de investering waard dus!

Airforce heeft naast de sportcollectie ieder jaar een mooie zomercollectie en wintercollectie. We hebben zomerjassen en winterjassen voor iedereen en daarnaast voor jongens en heren nog een groot assortiment aan andere kleding zoals T-shirts, sweatpants en hoodies. Scrol er vooral eens doorheen om te zien of er iets voor jou tussen zit!