GRATIS VERZENDING BOVEN €80,-

Onze materialen

Bij Airforce verkopen we verschillende producten. Jassen, T-shirts, sweaters, zwembroeken, tassen en ga zo maar door. Elk product heeft natuurlijk een andere benutting. Wij zijn daarom altijd bezig om voor elk artikel de juiste materialen te vinden. Elk seizoen zijn we op een innovatieve manier bezig om zo weer een mooie en comfortabele stof voor onze producten samen te stellen. Duurzaamheid is ook erg belangrijk voor ons. Dit seizoen zijn hebben wij namelijk ook duurzame materialen gebruikt. 

Duurzaam

DuPont™-Sorona® padding: Een aantal jassen van onze nieuwe collectie hebben een DuPont™-Sorona®--vezels vulling. De productie van de vezels, die afkomstig zijn van hernieuwbare plantaardige grondstoffen, verbruikt weinig energie en geeft minder broeikasgassen af dan de productie van soortgelijke vezels. De DuPont™-Sorona®--vezels zijn bijzonder licht en ademend. Ze zijn gemakkelijk te wassen en drogen zeer snel. 
Voor meer informatie over deze speciale vulling kunt u kijken op www.sorona.com

Repreve: Een aantal T-shirts van onze nieuwe collectie bestaan deels uit Repreve materiaal. Repreve transfomeert gerecyclede flessen tot een verbazingwekkende vezel. Van deze vezels wordt garen gemaakt. Het proces omvat eigenschappen als vochtafvoer, adaptieve verwarming en koeling, waterafstotendheid en meer op vezelniveau. Voor betrouwbare, duurzame kwaliteit. Voor meer informatie kunt u kijken op www.repreve.com

Verschillende stoffen van onze jassen

Classic: Dit is de meest neutrale stof van Airforce. Dit weefsel bestaat uit 64% katoen en 36% polyester. Door deze samenstelling is de stof licht van gewicht en soepel, maar ook functioneel en warm. Deze stof glanst niet. Deze stof is winddicht en waterafstotend.

Classic Deluxe: Deze stof bestaat uit 68% katoen en 32% polyester. Omdat dit weefsel iets meer katoen bevat dan de Classic, voelt hij wat dikker aan. Verder heeft hij veel gemeen met de Classic: het is een neutrale, niet-glanzende stof. Deze stof is winddicht en waterafstotend.

Herringbone: Deze stof betstaat uit 100% polyester, licht glanzende stof is geweven in een visgraatpatroon. De kleur van dit materiaal is bovendien dieper. Aan de binnenkant van de Herringbone is een siliconenlaag te vinden. Deze stof is winddicht en waterafstotend.

Softshell: Door de samenstelling van 92% polyester en 8% spandex is dit weefsel elastisch. De stof is waterafstotend en winddicht. Softshell wordt ook vaak gebruikt bij outdoor kleding.

Oxford Nylon: Deze stof bestaat uit 100% polyester en is licht glanzend. Deze stof is winddicht en waterafstotend.