Gratis verzending vanaf € 80

Airforce kwaliteit

Bij Airforce verkopen we gewatteerde winterjassen van topkwaliteit voor een goede prijs. Maar een goede prijs mag nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Wie een winterjas koopt, moet er blind van uit kunnen gaan dat de jas warm, mooi en waterafstotend is. Daarom hebben wij bij het ontwerp en de productie van onze jassen zeer veel aandacht geschonken aan de materialen waarvan onze jassen gemaakt zijn. Zo kun jij ervan uitgaan dat je een mooie, duurzame jas koopt. Wij vertellen je graag meer over de verschillende soorten jassen in onze webshop en de stoffen, zodat jij precies die jas kunt bestellen, die volledig aan jouw wensen voldoet.

Stoffen winterjassen

Classic: Dit is de meest neutrale stof van Airforce. Dit weefsel bestaat uit 64% katoen en 36% polyester. Door deze samenstelling is de stof licht van gewicht en soepel, maar ook functioneel en warm. Deze stof glanst niet.

Classic Deluxe: Deze stof bestaat uit 68% katoen en 32% polyester. Omdat dit weefsel iets meer katoen bevat dan de Classic, voelt hij wat dikker aan. Verder heeft hij veel gemeen met de Classic: het is een neutrale, niet-glanzende stof.

Herringbone: Deze 100% polyester, licht glanzende stof is geweven in een visgraatpatroon. De kleur van dit materiaal is bovendien dieper. Aan de binnenkant van de Herringbone is een siliconenlaag te vinden. Deze laag zorgt ervoor dat de jas extra waterafstotend is.

Softshell: Door de samenstelling van 92% polyester en 8% spandex is dit weefsel elastisch. En misschien nog wel belangrijker: hij is helemaal waterafstotend en winddicht. Softshell wordt ook vaak gebruikt bij outdoor kleding.

Functional: Deze 100% polyester, licht glanzende stof en voelt wat steviger aan.

Nieuw: Jassen met Dupont vulling

Aantal producten van onze nieuwe collectie hebben een DuPont™-Sorona®--vezels vulling. De productie van de vezels, die afkomstig zijn van hernieuwbare plantaardige grondstoffen, verbruikt weinig energie en geeft minder broeikasgassen af dan de productie van soortgelijke vezels. De DuPont™-Sorona®--vezels zijn bijzonder licht en ademend. Ze zijn gemakkelijk te wassen en drogen zeer snel. 
Voor meer informatie over deze speciale vulling kunt u kijken op www.sorona.com

Hoogwaardige winterjassen voor een goede prijs

Met zoveel verschillende rijke materialen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Je kunt dan ook bij ons terecht voor een zeer groot en gevarieerd aanbod aan gewatteerde parka’s en winterjassen, waar de perfecte winterjas voor jouw smaak zonder enige twijfel ook tussen te vinden is.