GRATIS VERZENDING BOVEN €80,-

Baby

Airforce is er voor iedereen. We bieden stijlvolle kleding van topkwaliteit voor vrouwen, mannen en kinderen, ook de allerjongsten! Daarom kun je bij Airforce nu ook prachtige babykleding aanschaffen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Toon
per pagina
Sort By
Baby Romper Baby Romper
Baby Romper
Vanaf € 19,95
Baby Romper Baby Romper
Baby Romper
Vanaf € 19,95
Baby Romper Baby Romper
Baby Romper
Vanaf € 19,95

Airforce is er voor iedereen

Wie als kind begint met het dragen van Airforce-kleding blijft dit als volwassene vaak nog steeds doen. Bij Airforce zien we dit als een groot compliment voor onze producten, een blijk dat mensen ons werk echt waarderen. Daarom willen we ook de jongste kinderen de mogelijkheid geven om van onze kleding te genieten. Iedereen heeft profijt van kwaliteit, en iedereen wil hun kind er stijlvol uit laten zien. Met Airforce zit je goed op beide vlakken.

Bij Airforce nemen we kleding voor kinderen net zo serieus als die voor volwassenen. Bij onze kinderkleding betekent dit dat we veel van dezelfde ontwerpen gebruiken die we ook voor volwassenen aanbieden. Bij babykleren gaat dit natuurlijk niet. De behoeften en de lichamelijke verhoudingen voor de pasmaat zijn voor baby's zo anders dat er aparte designs nodig zijn. Wel maken we bij Airforce volop gebruik van onze decennialange ervaring met textiel en weten we hoe textiel zich gedraagt onder verschillende omstandigheden. Zo kunnen we je baby optimaal beschermen en warm houden.

Airforce rompertjes

Je vindt onze baby kleding door in het hoofdmenu naar ‘kids’ te navigeren en de categorie ‘baby’ te kiezen. Daar vind je bijvoorbeeld onze prachtige rompertjes. Deze zijn beschikbaar in drie zachte kleuren: wit, baby blue en baby pink. De rompertjes hebben ook een lichte afdruk van het Airforce logo op de borst, in een bijpassende kleur. Onze rompertjes hebben een overslagmodel waardoor ze extra makkelijk zijn om aan te doen. Nadat de armpjes door de mouwen zijn kun je de rest van het rompertje om het lichaam van je baby vouwen en sluiten met de drukknopjes. Zelfs bij een liggende baby is dit rompertje gemakkelijk aan te krijgen.

Onze rompertjes zijn verkrijgbaar in één maat. Bovendien versturen we deze in een leuke, feestelijke verpakking. Daardoor zijn onze rompertjes uit de webshop direct als cadeau te gebruiken. De rompertjes zijn bijna geheel van organic cotton gemaakt, perfect voor een gevoelige babyhuid. Er is net genoeg elastaan toegevoegd om het rompertje goed rekbaar te maken zodat de baby lekker vrij kan bewegen.

Babykleren online kopen

Ben je net ouder geworden, of heb je het na de bevalling van je vrienden al druk genoeg met hen ondersteunen? Verlies dan geen kostbare tijd met naar de winkel reizen en de kwaliteit van verschillende fabrikanten vergelijken. Airforce verkoopt alleen kleding uit het eigen assortiment waardoor we de kwaliteit kunnen garanderen die zo belangrijk is bij babykleren.