GRATIS VERZENDING BOVEN €80,-

Leggings & sets

Op deze pagina vind je al onze leggings, loungesets en sport sets. Deze kleding is allemaal geschikt als onderkleding tijdens het skiën, maar kan ook goed gedragen worden als outfit om in te joggen of als kleding om gewoon in te chillen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sportkleding van goede kwaliteit

Het belangrijkste kenmerk van alle kleding van Airforce is altijd de kwaliteit ervan. We gebruiken bij Airforce altijd hoogwaardige en duurzame stof en zorgen voor een goede afwerking van de kleding. Dit geldt net zo goed voor onze sportkleding als voor onze winterjassen en zomerjassen. Of je nu een dikke parka of een mooie sportlegging koopt in onze webshop, je weet zeker dat de kleding jaren meegaat. Onze sport sets zijn gemaakt van polyester en elastaan. Dit zorgt ervoor dat de kleding comfortabel zit en door de rekbaarheid goed met je lichaam mee beweegt.

Onze sportsets zijn onderdeel van een collectie van wintersportkleding. De leggings en pully’s zijn dan ook voornamelijk gemaakt als thermo-onderkleding voor tijdens het skiën. Doordat de leggings en pully’s lekker strak om je lichaam zitten, houden ze je goed warm en zitten ze ook comfortabel onder de wat wijdere skibroek en ski-jas. De sport sets zijn gemaakt van gladde stof, zodat ze tijdens het bewegen zo min mogelijk wrijving hebben met de bovenkleding. De pully’s sluiten lekker hoog om je nek. Samen met een hoog sluitende ski-jas zorgt dat ervoor dat je geen sjaal nodig hebt.

And looking good doing it

Kwaliteit is bij het uitkiezen van kleding heel belangrijk, maar uiteindelijk kiezen veel dames hun kleding ook uit op uiterlijk. Bij Airforce hebben we daarom veel aandacht besteed aan de esthetiek van onze SPORT-collectie. We hebben gekozen voor een klein palet van sterke kleuren: zwart, wit, grijs en felrood. Deze kleuren zijn zowel op onze sportsets te vinden als op onze andere skikleding, waardoor je alle artikelen van de Airforce SPORT lijn goed met elkaar kunt combineren. Mix en match wat jij mooi vindt, om zo je ideale wintersportoutfit bij elkaar te shoppen.

Onze sportsets zijn uiteraard heel geschikt om in te skiën, maar door de mooie designs en hoge kwaliteit zijn ze ook prima geschikt als loungewear. Je kunt gemakkelijk na het skiën je bovenkleding in de hotelkamer laten liggen en in je onderkleding nog even een drankje doen aan de bar. Ook voor een dagje uit zijn onze pully’s en leggings prima geschikt. Sightseeing in het dorpje in de buurt, of een mooie bergwandeling maken kan allemaal prima in onze thermo onderkleding. De felle kleuren zien er sportief uit en met een mooie parka of gewatteerde winterjas eroverheen heb je het lekker warm.

Sportkleding online kopen

In de webshop van Airforce kun je al onze producten gemakkelijk bij elkaar vinden. Zo shop je in een handomdraai je hele sportoutfit bij elkaar. Ga je skiën of snowboarden? Bekijk dan behalve deze pagina ook zeker eens onze pagina’s met ski-jackets, skibroeken en natuurlijk onze accessoires, zodat je je ski-outfit kunt aanvullen met een mooie, bijpassende muts. Bij onze sport tops kun je naast losse pully’s ook mooie korte sport tops vinden met uitneembare pads, zodat je top een push-up effect heeft. Al onze kleding is bedrukt met dezelfde kleuren en patronen, zoals ons logo of sterren, waardoor alles goed bij elkaar past.

Onze sport/loungekleding is ideaal om te dragen als onderkleding tijdens het wintersporten, maar kan ook gedragen worden als sportkleding als je bijvoorbeeld gaat joggen in de winter, of een lange wandeling maakt. Daarnaast is thermokleding heerlijk om te dragen als je om een andere reden lang buiten moet zijn bij koud weer. Een kerstmarkt of ander evenement buiten wordt veel leuker als je het niet koud hebt. Met een thermolegging en pully onder je kleding kun je pas echt goed genieten van dat soort momenten. Zo is onze thermokleding heel veelzijdig.

Hou je van de look van onze kleding? Kijk dan vooral ook even in de rest van onze webshop. Elke zomer en winter hebben we weer een mooie, nieuwe collectie met jassen voor dat seizoen. Er zit vast iets voor jou bij!