Gratis verzending vanaf € 80

Thermokleding

Wie wat ervaring heeft met wintersport, weet dat er maar weinig zo belangrijk is als goede skikleding . Het is je enige bescherming tegen de elementen! Het gaat er niet alleen om dat je een goede skijas en  skibroek meeneemt, maar ook thermokleding voor onder je bovenkleding is van groot belang.

Waarom thermokleding?

Tijdens het skiën maak je veel temperatuurverschillen mee. Bovenaan de piste is het vaak koud en in de bergen wil het nog wel eens flink waaien (en sneeuwen natuurlijk). Als je eenmaal met je afdaling bezig bent, ben je ingespannen aan het bewegen, waardoor je het automatisch warmer krijgt. Beneden zul je je misschien afvragen waarom je überhaupt een jas aan had, tot je in de skilift weer langzaam naar boven gaat en toch wel blij bent dat je warme kleren draagt. Het is op een wintersportvakantie dus erg belangrijk om je temperatuur te reguleren.

Dit is exact waar thermokleding voor gemaakt is. Goede onderkleding voor tijdens het skiën is niet alleen maar bedoeld om je warm te houden, maar ademt ook goed. Dit zorgt ervoor dat je het lekker warm hebt op de momenten dat dat nodig is, maar ook dat je niet al teveel gaat zweten of oververhit raakt als je flink aan het bewegen bent. Dit is een belangrijk verschil tussen goede thermokleding en normale warme kleding.  Ski-onderkleding is echte sportkleding en is er dan ook voor gemaakt om intensief in te bewegen.

Goede onderkleding van Airforce

Warmte vasthouden en zweet afvoeren zijn niet de enige belangrijke eigenschappen van onderkleding. Het is ook nog heel belangrijk dat je er comfortabel in kunt bewegen. Dit heeft te maken met de structuur en rekbaarheid van de stof, maar ook met de manier waarop de naden weggewerkt zijn. Thermokleding zit meestal vrij strak om het lichaam, dus elke oneffenheid is na een tijdje sporten voelbaar. Goede thermokleding heeft naden die nauwelijks op te merken zijn wanneer je het draagt en is rekbaar genoeg om zonder problemen met al je bewegingen mee te gaan.

Dit soort onderkleding kun je vinden in onze collectie Airforce SPORT. Hoewel Airforce van oorsprong vooral een merk voor  winterjassen van hoge kwaliteit is, gebruiken we onze uitgebreide kennis en ervaring met verschillende materialen en omstandigheden graag om een trendy, robuuste wintersportcollectie neer te zetten. Net als bij onze winterjassen, is ook in onze sportcollectie de kwaliteit en geschiktheid van het materiaal onze belangrijkste focus. Bij Airforce zijn we er trots op dat onze kleding gemakkelijk een paar jaar meekan. Als je nu kiest voor Airforce wintersportkleding , zul je je daar de komende jaren geen zorgen om hoeven te maken.

Naast kwaliteit is ook stijl belangrijk voor ons. Wij zijn ervan overtuigd dat goede kwaliteit maar weinig nodig heeft om er trendy uit te zien. Daarom is onze kleding vaak bewust basic, zodat je de losse kledingstukken overal mee kunt combineren. Onze onderkleding van Airforce SPORT heeft een wat drukker patroon: ons logo in een felle kleur op een zwarte achtergrond. Dit zorgt ervoor dat de onderkleding er lekker sportief uitziet en daarmee een mooi contrast biedt bij bijvoorbeeld een zwarte skijas en skibroek. Ook hier kun je dus onze kleding goed met elkaar combineren.

Stijlvol op en naast de piste

Onze onderkleding is ideaal om te dragen onder je skikleding, maar dit is niet de enige manier waarop het gedragen kan worden. Ook als je klaar bent voor de dag en even lekker het café in wilt duiken, of gezellig gaat kaasfonduen, kun je onze onderkleding dragen. Onze thermoleggings en pully’s kunnen namelijk ook prima dienst doen als mooie, sportieve loungewear. Met een paar goede laarzen erbij, kun je je zeker vertonen. Het is waarschijnlijk wel verstandig om voor die momenten een extra setje mee te nemen, want kleding waar je de hele dag in hebt gesport moet vaak toch wel even luchten.

Onze thermokleding kan ook gedragen worden op momenten die in feite niets met wintersport te maken hebben. Als je op een koude winterdag de hele dag buiten moet zijn, bijvoorbeeld voor je werk of voor een evenement, kan het ook lekker zijn om thermokleding onder je normale kleding te dragen. Ook voor andere sporten in de winter, zoals hardlopen, kan deze kleding geschikt zijn. Zeker voor sportieve mensen is het dus geen overbodige luxe om onze thermo onderkleding in huis te hebben, zelfs als er geen wintersportvakantie in de planning staat.

Thermokleding online kopen

Als jij je aan het voorbereiden bent op een wintersportvakantie, is het prettig om alles zo snel mogelijk geregeld te hebben. Dan kun je meer tijd besteden aan de voorpret. Bij Airforce hebben we onze webshop zo ingericht dat je in no-time de kleding kunt vinden waar jij naar op zoek bent. Al onze sportkleding is te vinden in de collectie Airforce SPORT, maar ook via de categorieën ‘ men ’ en ‘ women ’. Door de filters in onze catalogus te gebruiken, kun je precies instellen wat voor sportkleding jij zoekt. De ideale skikleding komt dan vanzelf naar voren.

Naast onderkleding hebben we bij Airforce uiteraard ook goede bovenkleding: skijassen en skibroeken van hoge kwaliteit. Ook voor een goede muts kun je bij ons terecht. Het grootste deel van je ski-outfit kun je dus in één keer bij elkaar shoppen in de webshop van Airforce. Heb je vragen over onze producten of onze winkel? Dan staat de klantenservice voor je klaar.