GRATIS VERZENDING BOVEN €80,-

Ski Broeken

Bij Airforce hebben we een flink assortiment aan mooie skibroeken voor dames. Bij ons kun je skibroeken kopen in de maten XS tot XL. Zo zit er voor bijna elke wintersporter wel een mooie skibroek tussen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Jarenlang skiplezier

Het kopen van nieuwe wintersportkleding is best een investering. Het is dan ook belangrijk om voor je de beslissing maakt goed uit te zoeken welke skibroek bij jou past. Een van de belangrijkste kenmerken van skikleding is natuurlijk de kwaliteit ervan. Bij Airforce is kwaliteit altijd de eerste focus bij het ontwerpen en produceren van onze kleding. We gebruiken materialen van hoge kwaliteit, zoals stevig polyester, om onze skibroeken duurzaam en robuust te maken. Ook de afwerking is goed, waardoor scheuren of gebroken naden zelden voor zullen komen. Daar kun je jaren mee vooruit.

Kwaliteit is bij alle kleding belangrijk, want kleding die snel verslijt, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Bij skikleding is hoge kwaliteit al helemaal van belang, aangezien je tijdens het skiën in vrij extreme omstandigheden zit. Het weer is koud, de bewegingen maken je warm en je gaat met hoge snelheid van de berg af. Als je een keer een fout maakt en in de sneeuw terecht komt, is het wel zo prettig als je skikleding daartegen bestand is. Met een skibroek van Airforce hoef je nergens bang voor te zijn. Onze broeken kunnen zo’n val best aan.

Bij het kiezen van een skibroek is het belangrijk om een broek te nemen die geschikt is om flink in te bewegen in de kou. Meestal draag je een skibroek in combinatie met een thermo-legging, waarbij de skibroek bedoeld is als bescherming tegen de wind, sneeuw en eventuele vallen. De thermo-legging houdt je lichaamswarmte vast, zodat je het tijdens het skiën (en vooral in de skilift naar boven) niet koud krijgt. Bij Airforce hebben we niet alleen goede skibroeken, maar ook mooie thermo-onderkledingsets. Door beide kledingstukken van hetzelfde merk te kopen, weet je zeker dat ze bij elkaar passen.

Duurzaam en stijlvol

Kwaliteit is heel belangrijk, maar natuurlijk is het ook wel leuk om een skibroek te hebben die er een beetje mooi uitziet. Bij Airforce besteden we daar dan ook veel aandacht aan. Voor onze skikleding van de lijn Airforce SPORT hebben we gekozen voor een klein palet aan stevige kleuren: rood, wit, zwart en grijs. Daardoor passen alle verschillende onderdelen van onze ski-lijn goed bij elkaar en ziet alles er lekker sportief uit. Naast een mooie skibroek, kun je bij ons dus ook een bijpassende ski-jas en set thermo-onderkleding kopen.

Onze skibroeken voor dames hebben een mooie bootcut leg, waardoor ze wat strakker bij de bovenbenen zitten en aan de onderkant goed om je skischoenen heen passen. Dit zit niet alleen lekker, maar accentueert ook je figuur veel mooier dan een rechte skibroek zou doen. We hebben skibroeken met verschillende mooie kleuren en designs. Ga jij voor een effen zwarte skibroek of heb je liever een rode met sterren? Wie echt iets bijzonders wil kan ook nog kiezen voor onze zwarte skikleding met geborduurd embleem van een drakenhoofd. Uiteraard hebben we bij deze broek een bijpassende ski-jas.

Skibroek voor dames online kopen

Hoewel shoppen voor kleding vaak wel leuk is om in het echt te doen, kunnen we ons voorstellen dat het regelen van een wintersportvakantie al genoeg tijd kost. Het is daarom handig om je skikleding gemakkelijk online te kopen. In de webshop van Airforce zie je al onze producten in één oogopslag en kun je direct kiezen welke het beste bij je past. We hebben beschrijvingen en foto’s bij al onze producten staan, om zo goed mogelijk te laten zien hoe onze skibroeken eruit zien wanneer ze gedragen worden. Zo helpen we je graag om de beste keuze te maken.

Naast skibroeken hebben we dus ook een assortiment aan ski-jassen, ski-onderkleding en zelfs een paar mooie mutsen om te dragen tijdens de wintersport. Met de lijn Airforce SPORT ben je dus in één keer klaar als het aankomt op wintersportkleding. Waar ga jij deze winter skiën?