Gratis verzending vanaf € 80

Tussenjas jongens

Het is eigenlijk te warm om een winterjas te dragen, maar in een zomerjas heb je het toch nog net te koud. Tijd dus voor een tussenjas. Tussen onze tussenjassen voor jongens vind je zeker een jas die je precies het comfort en de warmte biedt die je nodig hebt. Welke tussenjassen zijn er en wanneer draag je ze?

Is het tijd voor een tussenjas?

Het zal heel erg per jongen verschillen wanneer hij het tijd vindt voor een tussenjas. Sommige jongens dragen het hele jaar door een korte broek en T-shirt, terwijl anderen het bij 25 graden pas net tijd vinden worden om hun winterjas in de kast te leggen. Over het algemeen worden tussenjassen toch het meest gedragen in de herfst en in de lente, als het eigenlijk net te fris is voor een zomerjas, maar ook echt geen winterjassenweer.

Een tussenjas kan ook heel geschikt zijn voor bepaalde weersomstandigheden. Als het bijvoorbeeld niet koud is, maar wel regenachtig, dan kan een zomerjas of hoodie soms net niet genoeg bescherming bieden. Ook bij harde wind is een winddichte tussenjas precies wat je nodig hebt. Het is hoe dan ook handig voor elke jongen om een tussenjas in huis te hebben.

Gewatteerde zomerjassen voor jongens

Tussenjassen kun je in onze catalogus vinden bij de zomerjassen en de winterjassen voor jongens . Vooral dikkere zomerjassen worden vaak gedragen als tussenjassen. Winterjassen zijn vaak echt gemaakt voor koud weer en daardoor al snel te warm om goed te functioneren als tussenjas. Toch kan een korte winterjas ook prima als tussenjas werken als je iemand bent die het snel koud krijgt.

Een typische tussenjas uit ons assortiment is de Padded Jacket voor jongens. Deze staat tussen de zomerjassen, maar is net iets dikker dan de andere jassen uit onze zomercollectie voor jongens. Deze zomerjas voor jongens is gewatteerd. Daardoor is hij niet alleen warmer dan andere zomerjassen, maar ziet hij er ook nog eens stoer uit. Onze gewatteerde jongensjassen zijn te koop met en zonder capuchon.

Beschermd tegen het weer

Alle jassen die we bij Airforce verkopen zijn winddicht en waterafstotend. Zelfs met een dun zomerjack ben je dus nog behoorlijk goed beschermd als het weer opeens omslaat. Staat er een koude wind, of is het de hele dag al aan het miezeren? Dan kan het wel fijn zijn om een net iets dikkere jas te dragen.

Een tussenjas voor jongens biedt door de dikkere stof net een beetje meer bescherming tegen koude wind of langdurige miezerregen. Ben je bang voor een flinke bui? Dan is een zomerjas misschien toch de betere keuze. Als het water door de jas heen dringt, dan duurt het bij een gewatteerde jas langer voor hij weer droog is. Dat is dan weer een voordeel van een softshell zomerjack.

Een stoere look

Tussenjassen voor jongens zijn niet alleen praktisch. Bij Airforce vinden we het ook belangrijk om onze jassen een mooi uiterlijk te geven. We hebben een minimalistische stijl en kiezen voor ontwerpen waarvan we weten dat ze nog lang met de mode mee kunnen. Waarom? Omdat de stoffen in onze jassen lang mooi blijven. They are built to last.

Daarom baseren we veel van onze ontwerpen op modellen die al lang in de mode zijn. Tussen onze zomerjassen en winterjassen kom je bijvoorbeeld bomberjacks tegen, parka’s , korte gewatteerde jassen en soms ook trenchcoats voor jongens. We maken gebruik van neutrale kleuren die iedereen goed staan. Zo zie je er in je Airforce tussenjas voor jongens altijd goed uit.

Goed alternatief voor tussenjassen: bodywarmers voor jongens

Hoge kwaliteit

Dat onze jassen zo lang meegaan, komt omdat we een sterke focus hebben op kwaliteit. Een Airforce jas is geen fast fashion. Het is een investering waar je nog lange tijd plezier van kunt hebben. Ouders vragen zich soms af of het wel zin heeft om voor hun kinderen te kiezen voor kleding van hoge kwaliteit. Ons antwoord daarop is altijd een volmondig ja.

Kinderen zijn een stuk actiever en speelser dan volwassenen. Ze letten vaak wat minder goed op wat ze doen en verslijten hun kleding daardoor snel. Goedkoop wordt dan al gauw duurkoop. Als je kiest voor een stevige jongensjas, is de kans een stuk groter dat die jas het seizoen overleeft. Airforce jassen worden vaak op de groei gekocht, omdat ouders weten dat hun zoon er jarenlang plezier van kan hebben.

Tussenjas voor jongens combineren

Bij Airforce hebben we niet alleen zomerjassen, winterjassen en tussenjassen. We hebben ook nog een heel assortiment van casual kleding voor jongens. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld terecht voor mooie T-shirts , hoodies , sweaters, korte broeken en lange broeken voor jongens . Net als onze jassen hebben ook deze kleren vaak neutrale kleuren, zodat je zeker weet dat ze overal goed mee combineren.

Ben je toch op zoek naar een ‘pop of color’ in je kleding? We hebben in bijna iedere collectie wel één of twee felle modekleuren die steeds terugkomen in de verschillende kledingstukken. Zeker onze T-shirts voor jongens zijn in allerlei varianten te krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een opvallende look met een donkere joggingbroek, een tussenjas in een neutrale kleur en een felgeel of grasgroen T-shirt.

Een tussenjas is altijd handig om te hebben. Als het weer omslaat aan het einde van een zonnige dag of als het regenachtig is zonder echt koud te zijn, is een tussenjas het ideale kledingstuk om te dragen. Bekijk daarom snel onze collectie en koop jouw nieuwe tussenjas voor jongens bij Airforce. Daar heb je nog jaren plezier van!