GRATIS VERZENDING BOVEN €80,-

Tussenjas

Veel mensen hebben een winterjas voor de koudste tijd van het jaar en een zomerjas voor de warmere dagen. Elke lente en elke herfst is er echter zo’n periode waarin een zomerjas eigenlijk nog net te koud is en een winterjas veel te warm. Dat is het ideale moment voor een tussenjas.

Tussenjassen voor dames

Bij Airforce hebben we een mooie collectie aan dameswinterjassen en zomerjassen voor dames , waarvan een deel ook heel geschikt is als tussenjas voor dames . Hierbij moet je uiteraard niet denken aan onze dunne bomberjacks, of een dikke gewatteerde winterjas , die heel duidelijk voor hun eigen seizoen bedoeld zijn. De gewatteerde zomerjassen en softshell jackets die je tussen onze zomerjassen vindt zijn daarentegen warm genoeg om je ook in de lente, in de herfst of misschien wel op een verrassend frisse zomerdag tegen de kou te beschermen.

Zo zijn onze Padded Jackets van met Sorona DuPont® vulling heel geschikt als tussenjas. Een gewatteerde jas, hoe dun ook, is altijd net iets warmer dan een jas zonder vulling. De vulling in onze gewatteerde tussenjassen is niet gemaakt van dons, maar van een milieuvriendelijk, synthetisch materiaal. Deze zomerjas die ook als tussenjas gedragen kan worden is te koop in heel veel verschillende kleuren, waardoor je er altijd wel een kunt vinden die jou goed staat. In het algemeen gebruiken we bij Airforce rustige kleuren. Zo zorgen we ervoor dat onze jassen bij elke outfit passen.

Zoek je een warmere tussenjas? Dan is onze wintercollectie voor dames waarschijnlijk een betere plaats om te kijken. Een korte winterjas zoals onze Ash Jacket is wat dikker gewatteerd dan de Padded Jackets uit onze zomercollectie voor dames , maar kan nog steeds als tussenjas gedragen worden. Deze licht getailleerde jas sluit mooi aan op je figuur. In ontwerp lijken de Ash jacket en padded jacket vrij veel op elkaar. Als je in de loop van de zomer fan wordt van je padded jacket, kun je dus ook voor een Ash Jacket als winterjas kiezen, of andersom natuurlijk.

Tussenjassen voor heren

Dames zijn niet de enigen die een tussenjas kunnen gebruiken. Ook voor de heren hebben we een aantal mooie tussenjassen in onze webshop. Zo vind je in onze herencollectie bijvoorbeeld ook een paar mooie gewatteerde herenzomerjassen met ecologisch verantwoorde vulling. Zowel onze Padded Jackets als Sorona Jackets zijn heel geschikt als tussenjas voor heren . Ze zijn wat warmer dan de gemiddelde zomerjas, maar op de koudste winterdagen zijn ze waarschijnlijk net wat te koud. Dat maakt ze ideaal om te dragen in het voorjaar of in het najaar, wanneer je parka te warm wordt, maar alleen een hoodie nog wat fris is.

Tussen de herenwinterjassen vind je eveneens een aantal geschikte opties. Naast de Sorona Jacket, die ook in onze wintercollectie voor heren zit, hebben we bijvoorbeeld de George Trench Coat. Een trenchcoat is meestal wat dunner dan een gewatteerde jas, maar door zijn lengte alsnog lekker warm. Deze waterafstotende winterjas is heel geschikt om ook in de lente of herfst te dragen. Ook onze Padded Bombers voor heren kunnen gebruikt worden als tussenjas. Deze bomberjacks zijn dikker dan zomerjassen, maar doordat het korte winterjassen zijn, zijn ze zeker ook geschikt voor die periode tussen zomer en winter.

Padded Jackets en Sorona Jackets voor heren

En voor kinderen

Bij Airforce denken we aan het hele gezin, daarom hebben we ook voor kinderen een paar mooie tussenjassen in ons assortiment. Voor meisjes hebben we bijvoorbeeld ook een Padded Jacket met Sorona vulling te koop. Deze is te vinden tussen de zomerjassen voor meisjes en te krijgen in verschillende kleuren. Onze kindercollecties bestaan voor het grootste deel uit dezelfde ontwerpen als onze collecties voor dames en heren, maar dan in kindermaten. Daarom is ook voor meisjes onze Ash jacket de meest geschikte tussenjas uit de wintercollectie. Zo’n korte, gewatteerde jas zit altijd wel goed.

Als je op zoek bent naar een tussenjas voor jongens, kun je eventueel kiezen voor de Softshell Jackets onder onze zomerjassen voor jongens . Deze zijn niet zo dik als onze gewatteerde tussenjassen, maar wel winddicht en waterafstotend, waardoor ze in ieder geval lekker warm zitten in een regenbui of als je op een open plek met veel wind fietst. Wil je een dikkere tussenjas voor jongens? Dan zijn onze parka’s, zoals de Classic Parka, een goede optie. Welke jas precies een tussenjas genoemd kan worden, hang er uiteindelijk vooral vanaf wat je gewend bent als winterjas en zomerjas .

Tussenjassen voor jongens en meiden van alle leeftijden

Tussenjas online kopen

We hebben bij Airforce ieder jaar weer een mooie zomercollectie en wintercollectie. Toch is het altijd mogelijk om ook voor buiten die seizoenen een mooie tussenjas bij ons te vinden. Al onze jassen zijn winddicht en waterafstotend, waardoor ze geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Dat is natuurlijk ideaal voor een jas die je vooral in de lente en herfst gaat dragen, als het weer vaak behoorlijk onvoorspelbaar is. Een Airforce jacket heeft altijd een strak, basic ontwerp en een rustige kleur, waardoor onze jassen bij elke outfit goed staan. Onze jassen zijn van hoge kwaliteit en kunnen dus jaren mee.

Via onze webshop is het heel eenvoudig om de tussenjas te vinden die het beste bij jou past. Ben je er nog niet helemaal uit welke jacket het meest geschikt is voor jou? Dan kun je natuurlijk ook gewoon rustig door ons assortiment heen scrollen tot je iets tegenkomt wat je bevalt. Als we jouw bestelling binnen hebben, gaan we meteen voor jou aan de slag en zorgen we dat je nieuwe tussenjas zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd wordt.