Gratis verzending vanaf € 80

Tussenjas

Veel mensen hebben een winterjas voor de koudste tijd van het jaar en een zomerjas voor de warmere dagen. Elke lente en elke herfst is er echter zo’n periode waarin een zomerjas eigenlijk nog net te koud is en een winterjas veel te warm. Dat is het ideale moment voor een tussenjas.

Onze damescollectie

Bij Airforce hebben we een mooie collectie aan winterjassen en zomerjassen voor dames, waarvan een deel ook heel geschikt is als tussenjas. Hierbij moet je uiteraard niet denken aan onze dunne bomberjacks, of onze dikke, gewatteerde winterjassen, die heel duidelijk voor hun eigen seizoen bedoeld zijn.

Een geschiktere kandidaat is bijvoorbeeld de lange damesjas van softshell die in onze zomercollectie te vinden is. Softshell is een vrij dun materiaal, zolang het niet gewatteerd is, waardoor het geschikt is als zomerjas. Een lange jas is altijd net iets warmer en daardoor een prima tussenjas.

Ook onze padded jackets van met Sorona DuPont® vulling zijn heel geschikt als tussenjas. Een gewatteerde jas, hoe dun ook, is altijd net iets warmer dan een jas zonder vulling. De vulling in onze gewatteerde tussenjassen is niet gemaakt van dons, maar van een milieuvriendelijk, synthetisch materiaal. Deze zomerjas die ook als tussenjas gedragen kan worden is te koop in heel veel verschillende kleuren, waardoor je er altijd wel een kunt vinden die jou goed staat. In het algemeen gebruiken we bij Airforce rustige kleuren. Zo zorgen we ervoor dat onze jassen bij elke outfit passen.

Zoek je een warmere tussenjas? Dan is onze wintercollectie waarschijnlijk een betere plaats om te kijken. Een korte winterjas zoals onze Ash jacket is wat dikker gewatteerd dan de padded jackets uit onze zomercollectie voor dames, maar kan nog steeds als tussenjas gedragen worden. Deze jas is licht getailleerd en sluit daardoor mooi aan op je figuur. In ontwerp lijken de Ash jacket en padded jacket vrij veel op elkaar. Als je in de loop van de zomer fan wordt van je padded jacket, kun je dus ook voor een Ash jacket als winterjas kiezen, of andersom natuurlijk.

Tussenjassen voor heren

Dames zijn niet de enige die een tussenjas kunnen gebruiken, ook voor de heren hebben we een aantal mooie opties in onze webwinkel. Zo vind je in onze herencollectie bijvoorbeeld ook een paar mooie gewatteerde zomerjassen met ecologisch verantwoorde vulling. Zowel onze padded jackets als Sorona jackets zijn heel geschikt als tussenjas voor heren. Ze zijn wat warmer dan de gemiddelde zomerjas, maar niet dik genoeg om bijvoorbeeld als ski-jas te gebruiken. Dat maakt ze ideaal om te dragen in het voorjaar of in het najaar, wanneer je parka te warm wordt, maar alleen een hoodie nog wat fris is.

Tussen de winterjassen zitten ook weer een aantal geschikte opties. Naast de Sorona jacket, die ook in onze wintercollectie voor heren zit, hebben we bijvoorbeeld de George trench coat. Een trench coat is meestal wat dunner dan een gewatteerde jas, maar door zijn lengte alsnog lekker warm. Deze waterafstotende winterjas is heel geschikt om ook in de lente of herfst te dragen. Ook onze padded bombers voor heren kunnen gebruikt worden als tussenjas. Deze bomberjacks zijn dikker dan zomerjassen, maar doordat het korte winterjassen zijn, zijn ze zeker ook geschikt voor die periode tussen zomer en winter.

En voor kinderen

Bij Airforce denken we aan het hele gezin, daarom hebben we ook voor kinderen een paar mooie tussenjassen in ons assortiment. Voor meisjes hebben we bijvoorbeeld ook een padded jacket met Sorona vulling te koop. Deze is te vinden tussen de zomerjassen voor meisjes en te krijgen in verschillende kleuren.

Aangezien onze kindercollecties voor het grootste deel bestaan uit dezelfde ontwerpen als onze collecties voor dames en heren, maar dan in kindermaten, is ook voor meisjes onze Ash jacket de meest geschikte tussenjas uit de wintercollectie. Zo’n korte, gewatteerde jas zit altijd wel goed.

Als je op zoek bent naar een tussenjas voor jongens, kun je eventueel kiezen voor onze zomerjassen van softshell. Deze zijn niet zo dik als de gewatteerde tussenjassen die hierboven beschreven staan, maar zijn wel winddicht en waterafstotend, waardoor ze in ieder geval in regen en wind lekker warm zitten. Wil je een dikkere tussenjas voor jongens? Dan zijn onze parka’s, zoals de Classic parka, misschien wel geschikt. Welke jas een ‘tussenjas’ genoemd kan worden, hang er uiteindelijk vooral vanaf wat je gewend bent als winterjas en zomerjas.

Airforce tussenjas kopen

Hoewel we onze kleding bij Airforce dus indelen in een zomercollectie en een wintercollectie, is het altijd wel mogelijk om een mooie tussenjas te vinden. Al onze jassen zijn winddicht en waterafstotend, waardoor ze geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Dat is natuurlijk ideaal voor een jas die je vooral in de lente en herfst gaat dragen, als het weer vaak behoorlijk onvoorspelbaar is. Een Airforce jacket heeft altijd een strak, basic ontwerp en een rustige kleur, waardoor onze jassen bij elke outfit goed staan. Onze jassen zijn van hoge kwaliteit en kunnen dus jaren mee. Het kopen van een Airforce tussenjas gaat heel gemakkelijk via onze catalogus. Door het toevoegen van filters kun je razendsnel de tussenjas, winterjas of zomerjas vinden die jij zoekt. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op budget, kleur, maat of materiaal. Ben je er nog niet helemaal uit welke jacket geschikt is voor jou? Dan kun je natuurlijk ook gewoon rustig door ons assortiment heen scrollen tot je iets tegenkomt wat je bevalt!