GRATIS VERZENDING BOVEN €80,-

Tussenjas dames

Een Airforce tussenjas voor dames is de perfecte jas voor als het te warm is voor een winterjas , maar nog te fris voor een zomerjas . Je hoeft dan niet te verkleumen in een dunne zomerjas of een veel te warme winterjas aan te trekken. Een tussenjas biedt je precies het comfort en de warmte die je op zulke momenten nodig hebt. De damestussenjassen van Airforce zien er bovendien nog heel stylish uit ook!

Wanneer draag je een tussenjas?

Bij Airforce hebben we een ruim aanbod aan trendy zomerjassen en winterjassen voor dames van alle leeftijden. Maar dan blijven er nog twee seizoenen over. Onze lentes hebben vaak nog ochtenden en avonden waarop je het in je zomerjas behoorlijk koud kunt hebben. Tijdens de mooiste herfst kun je hier nog lang met je zomerjack aan naar buiten, maar het is zelden zo dat je van de ene op de andere dag moet overschakelen naar je winterjas. Een goede tussenjas voor dames zorgt ervoor dat je ook die overgangsperiodes zo comfortabel mogelijk doorkomt. Daarom worden tussenjassen ook wel overgangsjassen genoemd.

Maar een tussenjas of overgangsjas is niet per se alleen voor de lente en de herfst. Als de zomer is aangebroken, hoeft je tussenjas niet meteen de kast in. Het weer is in ons deel van de wereld erg onvoorspelbaar, dus het kan zomaar gebeuren dat het in het midden van de zomer opeens wat frisser is. Dan is het prettig als je nog een tussenjas aan de kapstok hebt hangen. Hetzelfde geldt voor een zachte winter. Soms is het ’s winters een paar dagen warm genoeg was om je winterjas te laten voor wat hij is en in je tussenjas naar buiten te gaan.

Wat onderscheidt tussenjassen van andere damesjassen?

Het verschil tussen winterjassen en zomerjassen voor dames is duidelijk: winterjassen zijn dikker en daarmee een stuk warmer. Bij tussenjassen is het onderscheid wat moeilijker te maken. Wat de ideale tussenjas voor jou is, is namelijk deels afhankelijk van je eigen wensen. Als je het snel koud hebt, wil je een dikkere tussenjas hebben dan iemand die op de eerste zonnige dag al een rokje of zomerjurk aantrekt. Toch zijn er wel Airforce jassen waarvan we kunnen zeggen dat ze over het algemeen uitstekend geschikt zijn om als tussenjas te dragen. Dan hebben we het vooral over onze gewatteerde zomerjassen.

Als je op zoek bent naar een tussenjas, zijn de Padded Jacket en de Hooded Padded Jacket altijd een goede optie. Dit zijn doorgestikte, gewatteerde damesjassen met een voering die je goed warm houdt. Verder hebben deze designs een sportieve uitstraling die goed bij stoere dames past. Voor sommige dames is een softshell damesjas eerder ideaal als tussenjas. Deze winddichte, waterafstotende jassen beschermen je tegen de kou, maar zeker ook tegen een regenbui. De Quilted Jacket bestaat uit meerdere lagen en heeft een wat speelsere look dan de Padded Jacket. Ook onze trenchcoats voor dames zijn geschikt als tussenjas, omdat dat een lange jas is en dus een groter deel van je lichaam warm houdt.

Warm, comfortabel en waterafstotend: softshell jassen voor dames

Blijf het hele jaar door warm

Onze tussenjassen houden je zo goed warm omdat ze gemaakt zijn van stoffen van hoge kwaliteit. We zijn altijd op zoek naar de beste materialen om onze jassen van te maken. Voor onze tussenjassen gebruiken we stoffen die gemaakt zijn van polyester, soms in combinatie met elastaan om ervoor te zorgen dat de jassen een betere stretch krijgen en daarmee extra comfortabel worden. De voering van de meeste van onze tussenjassen is gemaakt van DuPont® Sorona. Deze lichtgewicht voering heeft goede warmte-isolerende eigenschappen en wordt milieuvriendelijker geproduceerd dan andere synthetische stoffen die in gewatteerde jassen worden gebruikt.

Wil je in de overgangsperiodes tussen de seizoenen warm blijven, maar weet je niet zeker of je daar wel een nieuwe jas voor wilt kopen? Als je wat warmere kleding dan een T-shirt en een korte broek onder je jas draagt, kun je meestal nog wel een paar weken extra je zomerjas blijven dragen. Je vindt bij Airforce bijvoorbeeld verschillende sweaters en hoodies voor dames die je prima voor wat extra warmte onder je zomerjas aan kunt trekken. Andersom kun je natuurlijk ook een Airforce T-shirt voor dames onder je winterjas aantrekken als het te warm wordt voor een dikke trui.

Alle Airforce kledingstukken worden zo ontworpen dat ze goed met andere kleding te combineren zijn. De tijdloze effen designs van onze truien, broeken en shirts matchen uitstekend met onze tussenjassen voor dames. Via onze webshop kun je dus altijd een modieuze outfit voor het komende seizoen samenstellen.

Extra elegante tussenjassen: trenchcoats voor dames

Tussenjas voor dames online kopen

Ben je op zoek naar een stijlvolle, comfortabele jas om je ook tussen de seizoenen door warm te houden? Dan voldoet een Airforce tussenjas voor dames aan al jouw wensen op het gebied van comfort, design en warmte. We verkopen deze damesjassen in verschillende modellen, dus er zit ongetwijfeld ook een model tussen dat goed bij jouw stijl en de rest van jouw outfits voor de overgangsperiode tussen de seizoenen past. Zo hoef je niet onnodig kou te lijden of het juist te warm te hebben en zie je er nog goed uit ook.

Een groot voordeel aan een Airforce tussenjas is dat je hem niet voor maar één overgangsperiode koopt. Onze designs blijven lang eigentijds en de stoffen waarvan onze jassen gemaakt worden gaan heel lang mee.