GRATIS VERZENDING BOVEN €80,-

Bodywarmer dames

Op zoek naar een trendy, comfortabele bodywarmer die goed met elke outfit matcht? De perfecte bodywarmer voor dames vind je in de webshop van Airforce. Met deze bodywarmers kun je zorgeloos naar buiten als het te koud is om dat zonder jas te doen, maar het eigenlijk te warm is voor een jas. Een Airforce bodywarmer helpt je bovendien nog jaren comfortabel de lente, de zomer en de herfst door. Onze bodywarmers zijn namelijk gemaakt van sterke materialen die er jarenlang mooi uit blijven zien.

Zijn bodywarmers de perfecte tussenjassen?

Eigenlijk zijn de mouwen het enige wat onze bodywarmers van onze zomerjassen voor dames onderscheidt. Een zomerjas heeft mouwen, een bodywarmer niet. Dat maakt bodywarmers ook zo interessant als alternatief voor een tussenjas . Omdat ze geen mouwen hebben, zijn ze koeler dan een zomerjas. En dat is precies wat sommige mensen van een tussenjas voor dames willen. Bodywarmers zijn ideaal om in de lente of op een verrassend warme herfstdag te dragen, zeker als het eigenlijk te warm is voor een jas. Maar op een koele zomeravond of zomerochtend kun je ook een bodywarmer in plaats van een zomerjas aantrekken.

Dat een bodywarmer geen mouwen heeft had oorspronkelijk een praktische reden. De eerste mensen die deze kleding droegen waren Franse boeren, in de vijftiende eeuw al. Voor hun werk op het land waren ze op zoek naar een jas die ze warm hield, maar wel wat meer bewegingsvrijheid bood dan een jas. Een mouwloos kledingstuk bleek de oplossing. Hoewel het ontwerp van de bodywarmer sindsdien flink verbeterd is, is die extra bewegingsvrijheid nog steeds een van de grootste voordelen van de bodywarmer. Je kunt makkelijk werken en sporten met een bodywarmer aan. Dat geldt voor je armen én voor je benen, omdat bodywarmers normaal gesproken korte zomerjassen zijn.

Bodywarmers passen overal goed bij

Een kledingstuk dat al meer dan vijfhonderd jaar bestaat en nog steeds populair is moet natuurlijk wel goed zijn. Door de jaren heen is de bodywarmer dan ook een echt fashion-item geworden. Een bodywarmer heeft bijna altijd een stoere, sportieve uitstraling. Bij doorgestikte, gewatteerde bodywarmers is dat vooral het geval. Dat komt onder andere doordat deze mouwloze zomerjassen in hun oorspronkelijke vorm echte outdoorjassen waren. Ze passen dus perfect bij een actieve levensstijl. Maar ook voor naar je werk of een dagje shoppen is een bodywarmer uitstekend geschikt. We hebben zelfs modieuze bodywarmers in de aanbieding die je bij het uitgaan kunt dragen.

Het grootste deel van ons bodywarmerassortiment bestaat uit gewatteerde bodywarmers. Deze bodywarmers zijn bij uitstek geschikt als tussenjas. De stevige materialen en warme padding houden je bovenlichaam warm, maar omdat ze geen mouwen hebben zijn ze toch lekker luchtig en kunnen je armen alvast een beetje bruin worden. Deze doorgestikte bodywarmers hebben een typerende look die erg populair is. Onze bodywarmers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die lang in de mode blijven en goed met de rest van jouw zomeroutfits matchen – net als onze zomerjassen en winterjassen . Je kunt ze dus met een gerust hart over je favoriete T-shirt of trui dragen. Naast korte bodywarmers hebben we ook lange bodywarmers voor dames in het assortiment.

Waar zijn onze damesbodywarmers van gemaakt?

De grootste veranderingen die de bodywarmer ondergaan heeft zitten in het materiaal waarvan deze jassen zonder mouwen gemaakt zijn. In eerste instantie werd er parachutestof voor de buitenste laag en de binnenste laag gebruikt, terwijl de vulling van dons gemaakt was. Dons heeft als voordeel dat het heel weinig weegt, maar wel goed warme lucht kan vasthouden. Zo zit de warmte het draagcomfort niet in de weg. Met synthetische materialen als polyester kun je tegenwoordig echter een padding maken die net zo comfortabel is, maar waar geen dieren voor hebben hoeven lijden. Dat is dan ook precies de vulling waar we voor onze bodywarmers voor gekozen hebben.

Ook voor de laag die je tegen je huid aan draagt hebben we voor polyester gekozen. Dit materiaal is ideaal voor zomerjassen en bodywarmers, omdat het ademt, soepel beweegt en licht van gewicht is. Voor sommige bodywarmers hebben we zelfs polyestervezels gemengd met elastische vezels, zoals spandex of elastaan. Hierdoor rekt je bodywarmer extra goed met je bewegingen mee. Comfortabeler kan bijna niet! De buitenste laag is bij de meeste bodywarmers ook van polyester, al hebben we enkele dunne bodywarmers in het assortiment die een nylon buitenlaag hebben. Al deze materialen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit, waardoor je bodywarmer nog jaren mee kan.

Bodywarmer dames online kopen

Heb jij voor de warmere dagen een jas nodig die luchtig, comfortabel en ook nog eens heel mooi is? Dan is een bodywarmer een echte aanrader. Vooral als je kiest voor een Airforce bodywarmer. Net als bij onze dameszomerjassen letten we er bij het ontwerpen van onze bodywarmers goed op dat ze goed met de rest van je zomeroutfits matchen. Op een warme dag draag je ze over een T-shirt, maar als het wat frisser wordt, trek je hem net zo makkelijk over een sweater of hoodie aan. Bovendien kun je met een Airforce bodywarmer weer een paar jaar vooruit, omdat onze stoffen lang meegaan en die hele tijd in de mode blijven.

Heb je een model bodywarmer gezien dat je mooi vindt, maar heb je toch liever een zomerjas mét mouwen? Je vindt bij Airforce verschillende zomerjassen die eigenlijk gewoon dezelfde designs als onze bodywarmers zijn, maar dan met mouwen, zoals de Padded Jacket en de Softshell Jacket.