Gratis verzending vanaf € 80

Damesjack

In Nederland is het in de winter en zelfs vaak in de zomer te koud om zonder jas de deur uit te gaan. Het is dan ook verstandig om voor ieder moment van het jaar een goed damesjack aan de kapstok te hebben hangen. Zo krijg je het nooit koud.

Winterjassen

Airforce staat het meest bekend om winterjassen, dus dat is een goede plek om te beginnen. In onze wintercollectie vind je over het algemeen mooie parka’s, kortere bomberjacks en elegante gewatteerde jassen die je warm kunnen houden in de winter. We gebruiken graag modellen die het al jaren goed doen. Onze jassen zijn namelijk van hoge kwaliteit en zullen zeker meer dan een winter overleven. Met een tijdloos model als de parka of de bomber weet je zeker dat je er de komende jaren nog steeds trendy bij loopt in je winterjas.

Parka’s zijn populaire winterjassen. Een parka is een wat langere winterjas met een capuchon en over het algemeen een rechte snit. De fishtail parka is hier een uitzondering op, die loopt naar beneden toe wat wijder uit en heeft een ronde achterkant met een kleine split erin. Daar komt de naam ‘fishtail’ ook vandaan. Onze parka’s zijn allemaal winddicht en waterafstotend. Je hoeft met een Airforce parka dus niet bang te zijn voor een klein regenbuitje. Pas als je langere tijd door de stortregen moet, kan het een goed idee zijn om toch een regenjas aan te trekken.

Onze gewatteerde jassen zijn heel populair en mensen zijn vaak enthousiast over de kenmerkende structuur van een gewatteerde jas. De doorgestikte stof met zachte voering is snel te herkennen en zeker de laatste paar jaar heel modieus. We hebben gewatteerde jassen in verschillende lengtes in ons assortiment. Krijg je het snel koud? Dan is een super lange jas zoals de Grace jacket of Janet parka ideaal. Hecht je veel waarde aan bewegingsvrijheid? Bekijk dan onze gewatteerde bomberjacks voor dames eens. Voor een jas met een opvallend silhouet is de puffer jacket heel geschikt.

Zomerjassen

Naast winterjassen hebben we natuurlijk ook zomerjassen te koop. Veel van onze zomerjassen zijn gemaakt van softshell. Dit is een stof die bestaat uit polyester en elastaan, waardoor het niet alleen waterafstotend is, maar ook een beetje rekbaar. Softshell zit heel comfortabel en beweegt goed met je mee. De lange softshell jassen zijn ideaal om te dragen als tussenjas, terwijl de kortere softshell jassen juist heel geschikt zijn als zomerjas. Wil je een zomerjas met een interessant silhouet? Dan is de oversized bomber een mooie optie. Ook deze is van softshell gemaakt.

Wist je dat er ook gewatteerde zomerjassen bestonden? Deze zijn uiteraard veel minder dik dan onze gewatteerde winterjassen, maar hebben nog steeds dezelfde doorgestikte structuur. Een gewatteerde zomerjas is wat dikker dan een korte softshell jas of onze metal memory bombers. Gewatteerde zomerjassen zijn daarom vooral heel geschikt voor dames die het snel koud krijgen, of om te dragen als tussenjas in de lente en de herfst. Als er een wat koudere wind staat, of het is gewoon nog vroeg in het jaar, is een gewatteerde zomerjas precies wat je nodig hebt.

De hoogste kwaliteit

Bij Airforce hechten we veel waarde aan het uiterlijk van onze jassen, maar we zijn nog meer bezig met de kwaliteit ervan. Een jas van Airforce wordt altijd gemaakt van hoogwaardige materialen. Voor de meeste jassen gebruiken we polyester. Ook aan de afwerking wordt veel aandacht besteed, wat betekent dat zowel de stof als de naden lang meegaan. Zelfs bij intensief gebruik zal een Airforce jas het lang volhouden. Een jas van Airforce koop je niet om hem het volgende jaar weer weg te doen. Onze jassen zijn een investering waar je jarenlang plezier van kunt hebben.

We kiezen bij het ontwerpen van onze jassen bewust voor minimalistische designs en rustige kleuren, met name vanwege de kwaliteit. Als je een jas koopt die je de komende paar jaar nog wilt dragen, is het natuurlijk niet handig als er allerlei details op zitten die het volgende jaar weer uit de mode zijn. Bij Airforce beperken wij ons wat details betreft tot een klein logo op de mouw van de jas. Verder houden we onze designs simpel en krachtig. Zo blijven ze niet alleen netjes in de komende jaren, maar ook trendy.

Damesjack van Airforce online kopen

Al onze jassen zijn bij elkaar te vinden in onze catalogus. Als je klikt op ‘women’, ‘jackets’, krijg je alle jassen die we op dat moment hebben te zien. Aangezien onze collectie seizoensgebonden is, kan het zijn dat je tijdelijk geen zomer- of winterjassen kunt kopen. Onze winterjassen zijn meestal van het begin van de herfst tot het einde van de lente te koop en onze zomerjassen van het begin van de lente tot het einde van de herfst. Op zoek naar een goede deal? Jassen die bijna uit het assortiment gaan worden vaak met korting aangeboden.

Met de jassen van Airforce loop je er dus het hele jaar comfortabel en warm bij. Wist je dat we ook Airforce jassen voor kinderen maken? Deze hebben bijna dezelfde modellen als onze jassen voor volwassenen. We nemen mode voor kinderen serieus en waarborgen op die manier de hoge kwaliteit die we beloven bij al onze producten. Benieuwd hoe een echt goede winterjas voor kinderen eruit ziet? Bekijk onze collectie in de catalogus.