GRATIS VERZENDING BOVEN €80,-

Goede kwaliteit winterjas

Wie op zoek is naar een winterjas, wil natuurlijk niet zomaar de eerste de beste jas. Een goede kwaliteit winterjas is warm, comfortabel en waterbestendig. Een topkwaliteit winterjas van de beste materialen vind je bij Airforce voor de beste prijs. Onze winterjassen worden gekenmerkt door een mooi, basic design dat eigenlijk altijd eigentijds is, maar ook door de hoogwaardige materialen en een bijzonder aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Duurzame winterjassen van goede kwaliteit

Winterjassen zijn er in alle soorten en maten. Zodra de zomer op zijn einde loopt, hangen de rekken in alle kledingwinkels vol met parka’s , winterjackets en gewatteerde winterjassen . Ook online wordt het aanbod rond die tijd steeds groter. Toch is het nog helemaal niet zo makkelijk een jas te vinden die van echt hoge kwaltieit is. Bij Airforce garanderen we het volgende: als je voor een winterjas van Airforce kiest, word je beloond met een duurzame, warme winterjas tegen een geweldige prijs. Daar komt bij dat het aanbod in onze webshop uiterst gevarieerd is. Het model dat jou zo warm mogelijk de komende winter door gaat helpen zal daar ongetwijfeld ook tussen te vinden zijn.

We hebben al ongeveer twintig jaar ervaring met de productie en verkoop van winterjassen. In die tijd hebben we altijd goed naar de wensen van onze klanten geluisterd. Daardoor weten we precies wat onze klanten van een goede kwaliteit winterjas verwachten. Daar hebben we ons aanbod perfect op kunnen laten aansluiten. Wij houden onze ontwerpen bewust basic, zodat ze niet zomaar uit de mode raken. Een winterjas van Airforce heeft de kwaliteit en het ontwerp om jaren mee te kunnen. Voor een jas van rijke stoffen die voor wat warmte zorgt als het buiten kouder wordt, je droog houdt als het regent en goed tegen de uitdagingen van het winterweer kan ben je bij Airforce op de juiste plek.

Topkwaliteit dameswinterjassen
 1. NYRA JACKET
  NYRA JACKET
  Vanaf € 109,98 Normale prijs € 219,95
 2. NYRA JACKET
  NYRA JACKET
  Vanaf € 109,98 Normale prijs € 219,95
 3. NYRA JACKET
  NYRA JACKET
  Vanaf € 109,98 Normale prijs € 219,95
 4. BROOKE BOMBER
  BROOKE BOMBER
  Vanaf € 114,98 Normale prijs € 229,95

Winterjassen voor dames en heren

Hoewel we dus basic ontwerpen gebruiken, verschillen onze winterjassen alsnog veel van elkaar. We gebruiken tijdloze modellen, zoals de parka, het bomberjack en de trenchcoat , en geven daar onze eigen draai aan. Zo hebben we bijvoorbeeld puffer jackets voor dames : een damesbomberjack met een dikke, gewatteerde voering. Deze jas zit niet alleen heel lekker warm, maar heeft ook nog eens een mooi silhouet. Ook onze gewatteerde trenchcoat voor dames heeft een opvallend silhouet doordat hij sterk getailleerd kan worden met de ceintuur. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een nette, rechte parka of een gewatteerde jas met A-lijn.

Voor heren hebben we verschillende parka’s in ons assortiment die tot net op de dijen vallen. Daarnaast verkopen we ook gewatteerde jackets die meestal wat korter zijn. Onze winterjassen voor dames en heren zijn geschikt voor ieder moment. Je kunt een Airforce winterjas dragen tijdens een winterse wandeling, naar een sollicitatiegesprek of naar een luxueus feest. Sommige mensen kiezen er zelfs voor om een Airforce winterjas te gebruiken als ski-jas. Door de hoge kwaliteit van de materialen heeft een Airforce jas geen moeite met een val in de sneeuw. Daarnaast zijn onze jassen winddicht en waterafstotend – ideaal dus voor in de bergen.

Kwaliteitswinterjassen voor kinderen

De hoge kwaliteitseisen die we stellen aan onze jassen geldt niet alleen voor onze jassen voor volwassenen. Ook onze kinderjassen zijn met veel zorg en aandacht ontworpen en in elkaar gezet. We gebruiken voor onze kinderjassen dezelfde ontwerpen als voor onze winterjassen voor heren en dames. Bij Airforce vinden we namelijk dat mode voor kinderen best serieus genomen mag worden. Veel kinderen voelen zich heel stoer en volwassen in onze winterjassen. Veel kinderen die ooit zijn begonnen met een Airforce winterjas voor kinderen , dragen tegenwoordig jassen van onze afdeling voor volwassenen. We laten blijkbaar een goede indruk achter.

Van ouders krijgen we soms de vraag of het wel nodig is om zo’n goede winterjas voor kinderen te kopen. Ons antwoord is steevast: absoluut. Kinderen komen heel veel buiten, vaak nog meer dan hun ouders. Ze gaan elke dag naar school, spelen buiten met hun vrienden, lopen eens mee naar de supermarkt… Juist kinderen hebben naar ons idee dus een goede kwaliteit winterjas nodig die ze warm en droog houdt wanneer het koud is buiten, of als het weer opeens omslaat. Voor kinderen is buiten spelen heel belangrijk en gezond, zeker in een goede winterjas.

Goede kwaliteit winterjas online kopen

In onze webshop vind je allerlei soorten winterjassen van goede kwaliteit. Onze wintercollectie wordt normaal gesproken vanaf het begin van de herfst aangevuld met nieuwe modellen winterjassen. We hebben bij al onze jassen verschillende foto’s en vaak ook een video, zodat je de jas van alle kanten kunt bekijken en goed kunt zien hoe hij valt en beweegt. Daarnaast staat er bij de beschrijving altijd vermeld hoe lang het model is en welke maat hij of zij draagt. Zo kun je precies inschatten hoe de jas bij jou gaat staan.