Gratis verzending vanaf € 80

Winterjas kind

Winterjas kind

Kinderen kun je niet binnen houden, ook niet in een koude winter. Het is dus belangrijk dat de kinderen een goede winterjas hebben om lekker in te spelen of gewoon om in naar school te gaan. Op deze pagina kun je meer lezen over winterjassen voor kinderen.

In een parka de winter door

Een groot deel van onze wintercollectie voor kinderen bestaat uit parka’s. De parka is een heel populaire jas, zowel bij volwassenen als bij kids. De lengte, het stevige materiaal en het minimalistische design maken de parka tot een jas die iedereen wel mooi vindt. We hebben verschillende parka’s voor jongens en voor meisjes, van de maten 2 tot 16. Onze kindermaten komen overeen met de leeftijd, maar natuurlijk wel een gemiddelde. Sommige kinderen groeien nu eenmaal sneller of langzamer en hebben een kleinere of grotere maat nodig.

De parka is een lange winterjas die tot op de dijen valt. Parka’s zijn ontstaan in twee van de koudste streken ter wereld: Siberië en Alaska. Hiermee zijn parka’s heel geschikt als warme winterjassen. Een parka is winddicht en waterafstotend. De mouwen sluiten goed af door de manchetten met duimgaten, waar veel kinderen groot fan van zijn. De verschillende soorten parka’s die wij in ons assortiment hebben verschillen van elkaar in details, zoals de hoeveelheid zakken, het soort zakken en de capuchon. Al onze modellen parka’s zijn in verschillende kleuren te koop.

Gewatteerde jassen

Gewatteerde jassen

Naast parka’s hebben we ook mooie gewatteerde kinderjassen. Tussen de meisjesjassen hebben we bijvoorbeeld de Ash jacket en de Jade jacket. Het model Ash is een stoer, kort bomberjack met een hoog opstaande kraag.

Net als onze parka’s hebben onze gewatteerde jackets manchetten met duimgaten voor extra warmte. De Jade jacket is een langere gewatteerde jas met capuchon. Een lange gewatteerde jas als de Jade jacket is super warm en ziet er mooi vrouwelijk uit.

Bij de jongensjassen verkopen we de Robin en Dennis jacket. Deze jassen zijn allebei even lang: ze komen beide tot net onder de heupen. Beide zijn gewatteerd en dus lekker warm om te dragen in de winter. De verschillen tussen deze twee jassen zitten met name in de hoeveelheid zakken. De Dennis jacket heeft vijf zakken met verschillende sluitingen, waardoor de jas er wat drukker en speelser uitziet. De Robin jacket is rustiger: die heeft twee zakken met ritssluiting. Beide jackets sluiten hoog en hebben een capuchon. Ook onze gewatteerde jassen kunnen goed tegen regen en wind.

Hoge kwaliteit kinderjassen

Hoge kwaliteit kinderjassen

Bij Airforce besteden we evenveel aandacht aan jassen voor kinderen als aan jassen voor volwassenen. Als je door onze wintercollectie bladert, zul je zien dat veel van de winterjassen voor kids eigenlijk gewoon kleinere versies zijn van onze volwassen winterjassen.

Dit komt omdat we kinderen serieus nemen en vinden dat zij net zo goed als volwassenen een goede, robuuste en stijlvolle winterjas verdienen. Kinderen komen namelijk net zo vaak buiten in de winter als volwassenen – misschien zelfs nog wel vaker. Bij Airforce vinden we het niet meer dan logisch om dan een goede winterjas te dragen.

Nog een reden om te kiezen voor een winterjas van hoge kwaliteit voor kinderen, is omdat kinderen veel buiten spelen en daar lang niet altijd voorzichtig doen. Het zou zonde zijn om je kind naar buiten te laten gaan in een winterjas die gemakkelijk scheurt of beschadigt. De winterjassen van Airforce zijn gemaakt om echt mee naar buiten te gaan en kunnen dus wel tegen een stootje. Zelfs als de kinderen in de struiken spelen of vallen bij het skateboarden, houden onze jassen het wel vol. Dat is de kwaliteit die Airforce biedt.

Winterjas online kopen

Winterjas online kopen

De beste winterjassen voor kinderen koop je gemakkelijk online in de webshop van Airforce. In onze wintercollectie vind je al onze winterjassen voor kids.

Ga er samen met je zoon of dochter voor zitten en kies een mooie winterjas uit. We hebben bij al onze winterjassen foto’s van verschillende kanten staan, zodat je ook kunt zien hoe ze aan de zijkant en achterkant vallen. Al onze winterjassen zijn voorzien van ons logo en dat geldt ook voor onze kinderjassen. Zo kan iedereen zien dat je een kwaliteitsjas draagt.

Bestellen bij Airforce gaat heel makkelijk en we proberen altijd zo snel mogelijk te bezorgen. Meestal duurt het 1 tot 3 dagen voor je jas er is. Je hoeft dus helemaal niet lang te wachten. Naast dikke, warme winterjassen voor kinderen hebben we ook een groot assortiment aan andere producten voor kinderen die geschikt zijn voor alle seizoenen. Zo hebben we bijvoorbeeld zomerjassen en tussenjassen voor kids van dezelfde kwaliteit als onze winterjassen. Ook hebben we kleding voor jongens en mooie accessoires voor iedereen. Allemaal in onze kenmerkende Airforce stijl: robuust, trendy en duurzaam.