Gratis verzending vanaf € 80

Warme winterjas

Warmte is natuurlijk een hele belangrijke reden waarom mensen een winterjas kopen wanneer de temperaturen buiten aan het einde van het jaar omlaag gaan. Voor een warme winterjas kun je sinds zo’n twintig jaar geleden bij Airforce terecht. Winterjassen zijn namelijk onze specialiteit. Hierdoor weten wij precies hoe we jassen moeten maken die jou tijdens de koudste dagen van het jaar tegen de lage temperaturen beschermen. Zo is kou vatten als je naar buiten gaat verleden tijd. Zelfs als het vriest. En omdat wij er een uitgebreid assortiment met veel verschillende modellen op nahouden, bieden we jou de keuze uit de mooiste gewatteerde jassen, warme parka’s en oversized winterjackets. De stevige, mooie winterjas die jou door de winter helpt zit daar ook tussen.

Warme winterjas: winddicht en waterafstotend

Voor een mooie winterjas ben je in de webshop van Airforce aan het juiste adres. Welke winterjas je ook kiest: hij beschermt jou gegarandeerd tegen de snijdende winterkou. Van neutrale, niet-glanzende stoffen zoals onze classic of onze classic deluxe tot glanzende materialen als de metal memory: allemaal zorgen ze voor wat extra warmte op de momenten dat je dat het hardst nodig hebt. Dat mag je dan ook verwachten van onze winterjassen; als een winterjas niet warm is, is hij niet van Airforce-kwaliteit.

Ook water heeft invloed op hoe koud het buiten aanvoelt. Je kunt er daarom ook op vertrouwen dat een parka of winterjacket uit onze collectie waterbestendig is. Als de regen door de stof van je jas heen dringt, vat je alsnog kou. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. En omdat het in dit land helaas vrij vaak regent, hebben we bij het ontwerp en de productie van onze luxe winterjassen volop aandacht besteed aan de waterbestendigheid van onze jassen. Want een waterafstotende winterjas is een warme winterjas. Voor bescherming tegen een koude sneeuw- of regenbui kun je op al onze jassen vertrouwen, maar de jassen van softshell en herringbone bieden de allerbeste bescherming tegen wind en regen.

Warme winterjas online kopen

Het spreekt voor zich dat de winterjas waarnaar jij op zoek bent een warme winterjas is. Wij garanderen je daarom ook dat iedere winterjas die wij verkopen lekker warm en comfortabel is. Als een winterjas jou niet nog jaren tegen de strenge winterkou gaat beschermen, is hij niet goed genoeg voor de webshop van Airforce. En een warme winterjas bestellen was nog nooit zo eenvoudig als via onze online winkel: met een paar muisklikken plaats jij jouw bestelling en een paar dagen later wordt hij al bij je bezorgd. Bekijk snel onze winterjassen voor dames of winterjassen voor heren in de catalogus!