Gratis verzending vanaf € 80 • wegens drukte kan de bezorging langer duren

Een jas is een veelzijdig kledingstuk. Natuurlijk houdt hij je goed warm als het buiten een beetje fris of zelfs echt koud is, maar de juiste jas maakt ook je outfit helemaal af. Omdat we bij Airforce weten dat een goede jas functioneel én mooi moet zijn, hebben wij daar in ons assortiment aan jassen voor dames rekening mee gehouden. Zo zorgen wij ervoor dat jij de perfecte jassen voor het hele jaar in de kast hebt hangen. Met frisse zomerjassen en luxe winterjassen hebben wij genoeg in ons assortiment om iedere moderne vrouw het hele jaar lang van stijlvolle jassen van uitstekende kwaliteit te voorzien. Met een jas van Airforce loop je er in ieder geval zelfverzekerd en elegant bij. Zelfs in de wintermaanden maken onze jassen het aangenaam om naar buiten te gaan.

Zomerjassen en winterjassen voor dames

Hoewel wij in de eerste plaats gespecialiseerd zijn in winterjassen, hebben wij ook een prachtig aanbod aan lichtgewicht zomerjackets en mooie bombers voor stijlvolle dames van alle leeftijden. Onze zomerjassen zijn licht en comfortabel, zodat je ook tijdens de frisse zomerdagen geen last krijgt van een te zware jas. Lekker licht en luchtig moeten ze zijn, zodat jij onbezorgd van het zomerzonnetje kunt genieten. Net als bij onze parka’s en winterjackets hebben we voor onze zomerjassen alle vluchtige trends aan ons voorbij laten gaan. In plaats daarvan hebben we al onze aandacht gestopt in materialen van geweldige kwaliteit en een basic ontwerp dat klassiek en modern tegelijk is.

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor mooie, luxe winterjassen voor dames. Hoogwaardige, gewatteerde winterjassen zijn namelijk al sinds onze oprichting, een kleine twintig jaar geleden, onze specialiteit. Als je zo lang met jassen bezig bent, leer je vanzelf hoe je voor een zo eerlijk mogelijke prijs een winterjas van de beste kwaliteit maakt. Wij hadden ons natuurlijk stil kunnen houden over de kosten die het productieproces ons besparen en het verschil zelf in onze zak kunnen steken, maar we berekenen dit liever aan jou door. Zo betaal je bij ons nooit te veel voor een warme winterjas of een elegante getailleerde parka van de hoogste kwaliteit.

Jassen dames online kopen

Welk seizoen het ook is, Airforce heeft de perfecte jas voor jou in het assortiment. Of dat nu een luxueuze winterjas of een opgewekte zomerjas is. We nodigen je graag uit om eens een kijkje in ons assortiment te nemen, want daar ga je zonder twijfel die ene jas vinden waarnaar je op zoek bent. En wij voorspellen dat je die jas nog lang gaat dragen, want onze prachtige, rijke stoffen gaan jaren mee. En door het altijd modieuze ontwerp van de jassen is hij niet alleen prettig om te dragen, maar ook om te zien. Naast damesjassen verkopen wij natuurlijk ook winterjassen voor heren en kinderen.