Gratis verzending vanaf € 80

Slim-fit parka

Bij Airforce hebben we een ruim assortiment aan winterjassen. Het grootste deel daarvan bestaat uit parka’s. Dat is niet voor niets. De parka is een mooie, robuuste en trendy jas die al tientallen jaren heel populair is. Op deze pagina lees je meer over de slim-fit parka.

Wat is een slim-fit parka?

Parka’s hebben in principe allemaal hetzelfde basismodel. Een parka valt wat over de heupen, heeft een rechte snit en een capuchon die direct vastzit aan de jas – dus niet met een rits of knoopjes. Dat is de basis van een parka, maar met die basis zijn veel variaties mogelijk. Een slim-fit parka is, zoals de naam al doet vermoeden, een aangesloten variant van de parka. Slim-fit betekent hier dus niet dat de parka getailleerd is, zoals ‘slim-fit’ vaak gebruikt wordt, maar vooral dat de parka nauwer om het lichaam zit dan bijvoorbeeld onze fishtail parka’s.

Doordat onze slim-fit parka’s mooi aansluiten op het lichaam, tonen ze meer van je figuur dan een fishtail parka zou doen. Daarnaast hebben onze slim-fit parka’s een rechte achterkant, in tegenstelling tot de fishtail. De slim-fit parka’s zijn voorzien van manchetten met duimgaten, zodat er geen wind in je mouwen kan waaien als je bijvoorbeeld forse tegenwind hebt. Verder komt er ook aan de onderkant geen wind door de jas, omdat het model strakker is dan de meeste andere winterjassen. Door de magneetsluiting over de rits heen ziet de jas er mooi clean uit. Zo is een slim-fit parka dus elegant en praktisch.

Mooie parka’s voor dames

We hebben slim-fit parka’s tussen onze damesjassen, herenjassen en jongensjassen. Qua ontwerp lijken deze jassen vrij veel op elkaar, anders zouden het immers geen parka’s zijn. Maar natuurlijk zijn er wel wat verschillen, zodat iedere man, vrouw of ieder kind de perfecte parka bij ons kan vinden.

Bij dames valt een parka bijvoorbeeld meestal iets langer uit dan bij heren: tot net op of halverwege de dijen. Op de foto’s in onze catalogus kun je dit duidelijk zien.

We hebben voor dames twee verschillende soorten slim-fit parka’s. Ten eerste is er het model dat in onze catalogus ‘slim-fit’ genoemd wordt. Dit is precies de jas die hierboven al beschreven staat: met een aangesloten, rechte snit, een capuchon, manchetten met duimgaten en een magneetsluiting over de rits. Deze jas heeft twee grote opgenaaide zakken met kleppen, waar je bijvoorbeeld je telefoon veilig in kunt stoppen als het regent. Daarnaast heeft hij twee steekzakken bij de borst. Al onze winterjassen zijn waterafstotend en winddicht en dat zijn onze slim-fit parka’s dus ook. Dit maakt ze ideaal om in de winter te dragen. Het tweede damesmodel dat we in onze webshop hebben is de Tailor made parka. Deze heeft eveneens een rechte, aangesloten snit en valt daarom onder de slim-fit parka’s, ook al heet hij niet zo.

En ook voor heren en jongens

Dames zijn niet de enigen die slim-fit parka’s willen dragen. Ook voor de heren hebben we een aantal mooie opties in onze online winkel liggen. Zoals gezegd vallen herenmodellen vaak net iets minder lang dan een damesmodel.

En omdat we bij Airforce mode voor kinderen net zo serieus nemen als mode voor volwassenen is dit ontwerp ook voor jongens verkrijgbaar. Zo heb je een mooie winterjas voor kinderen van hoogwaardige kwaliteit. Vooral tieners zijn vaak fan van onze “volwassen” no-nonsense ontwerpen.

Het lijkt misschien alsof je niet veel keuzes hebt bij een slim-fit parka, maar er zijn wel degelijk opvallende verschillen tussen onze aansluitende parka’s. Zo zijn onze slim-fit parka’s verkrijgbaar in verschillende natuurlijke kleuren, zoals zwart, grijs, bruinrood en olijfgroen. Ieder model ziet er stijlvol en netjes uit.

Slim-fit parka online kopen

De webwinkel van Airforce is een goede plaats om naar een nieuwe winterjas te zoeken. In onze wintercollectie vind je een groot assortiment aan verschillende mooie winterjassen van hoge kwaliteit. Die kwaliteit mag je dus ook van onze slim-fit parka’s verwachten.

We gebruiken goede materialen, waardoor onze winterjassen lekker warm, waterafstotend en winddicht zijn. Zo hoef je je geen zorgen te maken als je opeens wordt overvallen door een bui. Een slim-fit parka is geschikt voor de milde winters die we vaak in Nederland hebben, maar je kunt onze parka’s ook dragen als je verder naar het noorden of hoger in de bergen reist.

Om onze catalogus goed overzichtelijk te maken, hebben we een aantal filters toegevoegd aan de linkerkant van het scherm. Hier kun je invullen welke kleur en welke maat je zoekt of hoeveel geld je uit wilt geven aan je winterjas. Heb je een model gevonden dat je bevalt, maar twijfel je over de kleur? Dan kun je op de pagina van het product eenvoudig een andere kleur kiezen en de foto’s bekijken.