Gratis verzending vanaf € 80

Gewatteerde jas heren

Airforce heeft veel mooie winterjassen voor dames, heren en kinderen. Tussen de winterjassen voor heren vind je naast een breed assortiment aan stoere parka’s ook een ruim aanbod aan gewatteerde jassen voor heren. Wil je meer weten over deze jassen? Lees dan snel verder voor je onze catalogus doorbladert!

Gewatteerd met wat?

Een gewatteerde jas is een jas met een dikke, warme voering tussen twee lagen stof. Hoewel de jas ‘gewatteerd’ heet, zitten er niet echt katoenbolletjes in de jas. Bij de meeste luxe winterjassen, zoals de jassen in ons assortiment, is de voering gevuld isolerend materiaal. Onze Sorona jackets zijn gevuld met de DuPont vulling van Sorona®. Dit is een plantaardig alternatief voor dons dat even isolerend en zacht is. De Sorona jacket is een geweldige optie voor mensen die liever een jas zonder dierlijke materialen kopen. De buitenkant van deze jas is gemaakt van polyester. Dit materiaal is waterafstotend en winddicht, waardoor de jas nog beter beschermt tegen neerslag en ander slecht weer zonder dat je het gevoel hebt dat je een te zware jas aan hebt. In een goede gewatteerde winterjas kun je altijd naar buiten.

Verschillende modellen

Bij Airforce hebben we verschillende modellen gewatteerde jassen voor heren. Al deze jassen zijn gevoerd en vallen ongeveer op de heupen, waardoor je er moeiteloos in kunt bewegen. Onze Dennis, Robin en Otis jackets lijken in ontwerp veel op elkaar: ze hebben een hoge kraag, een capuchon en veel ruimte tussen de stiksels. De verschillen tussen deze jassen zitten vooral in de zakken. Het Robin model heeft twee zakken met ritssluiting. Het Otis model heeft twee opgenaaide zakken met klep en twee steekzakken op de borst. Het Dennis model heeft zelfs 5 zakken.

Natuurlijk zijn er verder nog wel wat subtielere verschillen tussen deze modellen. Zo heeft de Robin jacket bijvoorbeeld een duidelijk zichtbare rits die loopt tot aan de kin. Bij de Dennis jacket is de rits bedekt achter een reeks van drukknoopjes. De Otis jacket heeft net als de Robin een zichtbare rits, maar bij deze wordt het deel bij de hals gesloten met drukknoopjes. Hierdoor – en door de verdeling van de zakken – heeft de Robin jacket een rustige ‘cleane’ uitstraling, terwijl de Otis en Dennis jackets wat meer structuur in hun ontwerp hebben.

De Sorona jacket verschilt in veel opzichten van de andere drie. Ten eerste heeft deze gewatteerde jas geen capuchon en sluit hij ook wat lager om de hals. Daarnaast is de ruimte tussen de stiksels kleiner, waardoor de structuur van de jas ook fijner is. Het Sorona model is geschikt om te gebruiken als winterjas, maar is vanwege het ontbreken van een capuchon ook geschikt als tussenjas voor heren. De Sorona jacket heeft twee steekzakken met ritssluiting. Ook de Sorona is waterafstotend en winddicht. Hiermee is hij geschikt voor alle weersomstandigheden.

Hoe en wanneer draag je een gewatteerde jas?

Omdat de voering in gewatteerde herenjassen zo warm is, zijn ze heel geschikt om als winterjas te dragen. Onze gewatteerde jassen zijn van hoge kwaliteit en gaan dus gemakkelijk een paar jaar mee. Door die hoge kwaliteit van de materialen blijven ze er ook lange tijd mooi uitzien. Daarnaast volgen we alle belangrijke ontwikkelingen op modegebied, waardoor onze gewatteerde jassen en al onze andere producten altijd trendy zijn. Met een gewatteerde winterjas van Airforce loop je er altijd goed bij en blijf je in de winter comfortabel warm.

Onze gewatteerde jassen zijn eigenlijk overal wel mee te combineren. Door de donkere kleuren en robuuste designs kun je ze dragen tijdens een wandeling door het park, maar ook op een eerste date of zelfs naar een belangrijke werkafspraak. Airforce jassen zijn te herkennen aan hun aardse kleuren en hoge kwaliteit, waardoor onze jassen geschikt zijn voor elke gelegenheid. De meeste van onze gewatteerde jassen zijn vooral geschikt als winterjassen, maar de Sorona jacket doet het ook goed als tussenjas, omdat dit model niet zo hoog sluit. Kies de jas die het beste bij je past en draag hem waar en wanneer je wilt.

Gewatteerde jas online kopen

De gewatteerde jassen van Airforce kun je het gemakkelijkst online kopen via onze eigen webshop. Bij ons vind je altijd de nieuwste producten in onze collectie. Om direct de winterjas te vinden die jij zoekt, ga je naar de jackets voor heren of zoek je tussen onze wintercollectie.

Je kunt onze catalogus filteren op kleur, maat, bedrag en nog veel meer. Enthousiast over onze jassen? Kijk dan ook eens naar onze andere producten zoals shirts, shorts en hoodies. Al onze producten hebben de kenmerkende Airforce stijl, ons logo en natuurlijk onze kenmerkende topkwaliteit.

Gewatteerde jassen zijn populair bij heren, maar ook veel dames dragen gewatteerde jassen en zelfs kinderen zijn in deze mooie jassen te zien. In onze webshop kun je niet alleen voor jezelf, maar voor de hele familie mooie winterjassen bestellen. Bekijk ons assortiment om te zien wat we voor je klaar hebben liggen.