Jassen heren

Jassen heren

Natuurlijk is het in Nederland niet iedere dag zo warm dat je zonder jas naar buiten kunt. Maar als je op zoek bent naar een jas, neem je natuurlijk niet zomaar genoegen met iedere jas. Bij Airforce weten we precies welke jassen heren het liefst aantrekken. Een herenjas moet niet alleen voor voldoende warmte moet zorgen, maar ook een beetje stijl moet hebben. Omdat wij al sinds 1999 gespecialiseerd zijn in de verkoop en de productie van jassen, weten wij als geen ander hoe wij voor een zeer aantrekkelijke prijs de ideale jas van krachtige materialen voor jou moeten maken. Of dat nu een luchtige zomerjas is of een warme, comfortabele winterjas: wij helpen je door het seizoen heen met een jas waar je nog jaren op kunt vertrouwen.

Soorten jassen heren

Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij een jas niet alleen voor de komende zomer of winter bestelt. Een investering in een zomerjas of winterjas van Airforce moet een duurzame keuze zijn die jou nog jaren tegen de weersomstandigheden beschermt. Daarom zijn er twee eigenschappen waar wij ons bij het ontwerp en de productie van onze jassen op richten: rijke stoffen en een design dat zowel modern als tijdloos is. Zo weet jij zeker dat je je geld niet uitgeeft aan een jas die over een jaar weer gedateerd is: onze basic designs zijn altijd modieus, stijlvol en eigentijds. Veel klanten die ooit voor een Airforce jas kozen, zijn ons al die jaren daarna trouw gebleven en daar zijn wij natuurlijk erg trots op.

Soorten jassen heren

Daarnaast houden wij er een bijzonder gevarieerd aanbod op na. Glanzende stoffen zoals de metal memory, extra waterafstotend materiaal zoals de softshell of mooie neutrale stoffen zoals de classic vind je in veel van onze modellen terug. Al deze stoffen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast kun je bij onze winterjassen kiezen voor een bontkraag, een kraag van imitatiebont of helemaal geen bont. In dat laatste geval is het niet simpelweg een kwestie van de kraag eraf halen, zodat je een capuchon hebt met een lelijke knoopjesrand; dan krijg je gewoon een jas met een bredere capuchonrand. In de zomer beschermen onze lightweight zomerjassen je tegen de ochtenden en avonden die nog net niet warm genoeg zijn.

Jassen heren online kopen

Urenlang de kledingwinkels in de buurt aflopen terwijl je wel wat beters te doen hebt is niet meer nodig. De webshop van Airforce is iedere dag de hele dag geopend, zodat jij niet per se tussen negen en vijf, maar gewoon wanneer het jou het beste uitkomt op zoek kunt gaan naar jouw nieuwe zomer- of winterjas. Een herenjas voor de winter kopen wordt zo wel heel eenvoudig. En omdat wij alle jassen direct uit ons magazijn versturen, hoef je ook nooit lang te wachten tot hij er is.

Jassen heren online kopen