Gratis verzending vanaf € 80

Jassen heren

Jassen heren

Natuurlijk is het in Nederland niet iedere dag zo warm dat je zonder jas naar buiten kunt, maar als je op zoek bent naar een jas, neem je natuurlijk niet zomaar genoegen met iedere jas. Bij Airforce weten we precies welke jassen heren het liefst aantrekken. Een herenjas moet niet alleen voor voldoende warmte zorgen, maar ook een beetje stijl hebben. Omdat wij al sinds 1999 gespecialiseerd zijn in de verkoop en de productie van jassen, weten wij als geen ander hoe wij voor een zeer aantrekkelijke prijs de ideale jas van krachtige materialen voor jou moeten maken. Of dat nu een luchtige zomerjas is of een warme, comfortabele winterjas: wij helpen je door het seizoen heen met een jas waar je nog jaren op kunt vertrouwen.

Soorten jassen heren

Wij vinden het belangrijk dat jij een jas niet alleen voor de komende zomer of winter bestelt. Een investering in een zomerjas of winterjas van Airforce moet een duurzame keuze zijn die jou nog jaren tegen de weersomstandigheden beschermt. Daarom zijn er twee eigenschappen waar wij ons bij het ontwerp en de productie van onze jassen op richten: rijke stoffen en een design dat zowel modern als tijdloos is. Zo weet jij zeker dat je je geld niet uitgeeft aan een jas die over een jaar weer gedateerd is. Onze basic designs zijn altijd modieus, stijlvol en eigentijds. Veel klanten die ooit voor een Airforce jas kozen, zijn ons al die jaren daarna trouw gebleven en daar zijn wij natuurlijk erg trots op.

Daarnaast houden wij er een bijzonder gevarieerd aanbod op na. Glanzende stoffen zoals de metal memory, extra waterafstotend materiaal zoals de softshell of mooie neutrale stoffen zoals de classic vind je in veel van onze modellen terug. Al deze stoffen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. In de zomer beschermen onze lightweight zomerjassen je tegen de ochtenden en avonden die nog net niet warm genoeg zijn.

Winterjassen heren

Winterjassen

Tussen onze winterjassen voor heren zijn twee soorten jassen altijd wel aanwezig: de gewatteerde jas en de parka. Beide hebben we in verschillende varianten en kleuren, waardoor je precies de jas kunt kiezen die bij jou past. Een parka is een langere jas (bij heren komt hij meestal tot net op de dijen) met een capuchon. Het model is meestal recht of loopt een beetje wijder uit naar beneden. Hiermee geeft de parka veel bescherming en warmte, zonder in te moeten boeten aan bewegingsvrijheid. De parka is al jarenlang een populaire jas en wij voorspellen dat dat nog wel even zo blijft.

Ook een gewatteerde jas kan heel mooi zijn. Onze gewatteerde jassen zijn vaak wat korter dan de parka’s, maar daar staat tegenover dat ze natuurlijk lekker dit gevoerd zijn. Een gewatteerde jas heeft altijd een kenmerkende structuur, die niet alleen warm en zacht aanvoelt, maar er ook mooi uitziet. De verschillen tussen onze gewatteerde winterjassen zitten hem trouwens niet alleen in het uiterlijk van de jassen (zoals het aantal zakken of de rits), maar ook in de vulling zelf. In plaats van dons gebruiken we bijvoorbeeld ook de ecologisch verantwoorde vulling van Sorona DuPont.

Bij Airforce vinden we het belangrijk om goede kwaliteit te leveren: een jas waarmee jij de hele winter door komt. We letten dan ook goed op de materialen die we kiezen. Onze herenjassen zijn altijd waterafstotend, winddicht en warm. Daarnaast houden we er rekening mee dat een jas moet kunnen ademen – zelfs in de winter. Daarnaast zien onze jassen er altijd netjes uit. Je Airforce winterjas is dus geschikt voor ieder moment: of je nu een belangrijke afspraak hebt of een wandeling in het park gaat maken, zelfs als het weer plotseling omslaat.

Zomerjassen-heren

Zomerjassen

Hoewel winterjassen onze specialiteit zijn bij Airforce, hebben we ook jaarlijks een breed assortiment aan zomerjassen voor heren. Een paar modellen die hier vaak wel tussen te vinden zijn, zijn bijvoorbeeld het bomberjack en de trenchcoat. Ook hier gaat het dus weer om modellen die al jarenlang populair zijn, zonder ooit ouderwets te worden. Dat is iets waar we bij Airforce graag op inzetten. Net als onze winterjassen, zijn ook onze zomerjassen voor heren bestand tegen de meeste weersomstandigheden – al zijn ze natuurlijk bedoeld voor warmere dagen. Hoewel al onze jassen aan dezelfde kwaliteitseisen voldoen, hebben we wel een grote hoeveelheid verschillende soorten jassen.

Als je bijvoorbeeld zoekt naar een wat warmere zomerjas, die je ook als tussenjas kunt gebruiken, dan is een gewatteerde zomerjas een goed idee. Wil je juist een luchtiger model dat je gemakkelijk mee kunt nemen in je tas? Bekijk dan onze dunne hooded jackets of bomberjacks. Deze zijn gemaakt van dunne stof en kunnen dus klein opgevouwen worden. Ideaal als je overdag geen jas nodig hebt, maar later op de avond wel. De meeste van onze zomerjassen zijn in verschillende rustige, zomerse kleuren te krijgen. Sommige hebben ook meer opvallende patroontjes.

Jassen heren online kopen

Jassen heren online kopen

Urenlang de kledingwinkels in de buurt aflopen terwijl je wel wat beters te doen hebt is niet meer nodig. De webshop van Airforce is iedere dag de hele dag geopend, zodat jij niet per se tussen negen en vijf, maar gewoon wanneer het jou het beste uitkomt op zoek kunt gaan naar jouw nieuwe zomer- of winterjas. Een herenjas voor de winter kopen wordt zo wel heel eenvoudig en omdat wij alle jassen direct uit ons magazijn versturen, hoef je ook nooit lang te wachten tot hij er is.